Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S kým se porve Godzilla?


ikona
Mr. Hlad
godzilla
Jeden na jednoho? Ani náhodou. Název druhého filmu o Godzille naznačuje, že dorazí mnohem víc potvor. A možná i víme, které to budou.  

Režisér nejnovější verze Godzilly Gareth Edwards utekl od přerostlé ještěrky ke Hvězdným válkám, ale nejspíš mu to má za zlé málokdo. Podobné nabídky se zkrátka neodmítají, Godzilla se ale vrátí a Legendary Pictures s ní mají velké plány. Už na jaře představí jejího budoucího protivníka v Kong: Skull Island, ale ještě než se dočkáme jejich duelu, dá si Godzilla jednu sólovku. Místo Edwardse ji natočí Michael Dougherty, který má na svědomí solidní hororovou komedii Krampus: Táhni k čertu a vydařenou povídkovou Halloweenskou noc a jeho film by měl do kin dorazit 22. března 2019 pod názvem Godzilla: King of the Monsters

 

Podle názvu je jasné, to co jsme chvilku tušili – Godzilla si to rozdá s celou partou gigantických potvor. Oficiálně nechce samozřejmě zatím nikdo říct, kdo dorazí, ale šeptá se, že to budkou trojhlavý létající King Ghidorah, ptáka připomínající Rodan a přerostlá můra Mothra. O téhle trojce se mluvilo už na Comic-Conu 2014 a je i kdyby nakonec došlo na nějaké jiné protivníky, evidentně jich bude víc. Edwardsův přístup, kdy diváky hodinu napínal tím, že jim nic neukázal a v poslední půlhodině šlápl na plyn, by už logicky podruhé fungovat nemohl. Takže bude bitka. A pořádná! 

--- 

Vytáhni v hospodě: Názvy se řeší i u dalšího projektu s obřími potvorami. Druhý Pacific Rim nakonec dorazí do kin s podtitulem Uprising.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace