Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Prosinec 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Zbijte Enchantress nebo se proleťte na Enterprise. 

Letošní srpen nebyl přehlídkou extra silných titulů, takže není divu, že o 4 měsíce později nesklízíme velké pecky. Pár atraktivních titulů ale kolem Vánoc přeci jen dorazilo, tak si pojďme proběhnout ty, které rozhodně stojí za pozornost.

 

Julieta
Vyšlo: 7. prosince 2016
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray)

Nikoho asi překvapí, že na španělská dramata posíláme výhradně Rimsyho. Doteď se divíme, že nám to prochází, tak si držme palce i do budoucna a tady máte jeho shrnutí Juliety: "Almodóvar zpátky ve formě! Psychologické melodrama sice v rámci jeho tvorby nepřekvapí, ale zaujme kvalitními výkony obou hlavních hereček a propracovaným schématem vyprávění, což zahladí i pár hluchých míst. Výsledný dojem je proto jednoznačně pozitivní." No vidíte... oboustranná spokojenost! (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Sebevražedný oddíl
Vyšlo: 7. prosince 2016
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628(Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí), 718(3D Blu-ray + Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí), 798(3D Blu-ray + Blu-ray + Blu-ray s prodlouženou verzí v Digibooku)

Recenze prodloužené verze Sebevražedného oddílu je ještě na cestě, už teď ale můžu prozradit, že vás moc nepotěší. Do filmu totiž nepřibylo nic zásadního, celkem se vleče a naopak vyfasoval pár zbytečností, jimiž si v delším sestřihu vyloženě podráží nohy. Will Smith samozřejmě pořád hlásí, Margot Robbie se správně natřásá a z Violy Davis jde vítaný strach - takže je to víceméně fajn. Při vzpomínce na geniální trailery ale člověk vždycky trochu zapláče... (6/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Star Trek: Do neznáma
Vyšlo: 19. prosince 2016
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Třetí Star Trek už jsem stihnul rozebrat v blůčkové recenzi, pro detaily tedy zamiřte o článek vedle. V případě lenosti si ale nejspíš vystačíte s tím, že se jedná o (diskutabilně) nejslabší část nové trilogie, která se snaží být až příliš retro a dělá tak zbytečný krok zpátky. Ano, posádka Enterprise se hezky vrátila k seriálovým kořenům, čímž příkladně uctila 50. výročí značky. Příště bych ale prosil hrozivého záporáka a smysluplnější finále, aby to všechno nemusela táhnout boží Kirkova parta. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v prosinci vyšlo: Detektiv z Hongkongu, Krotitelé duchů, Matky na tahu, Tajný život mazlíčků, Týpci a zbraně

Nashle u lednového přehledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace