Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S kým se porve Logan?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganwolverinex-men
Záporák pro Logana má jméno, tvář a teď už konečně i víme, o co mu půjde. A bude to osobní.  

Ačkoliv comicsový Logan dorazí do kin celkem brzy, zatím se daří tvůrcům nevykecávat zbytečně moc věcí. Vydařené trailery lákají na temnější, dospělejší a atmosféričtější příběh, který půjde po eRkovém ratingu. Víme, že stárnoucí Wolverine tu bude bojovat o přežití ve světě, kde se mutanti přestali rodit a většina z nich už je po smrti. Na starost bude mít profesora Xaviera a malou dívku jménem Laura Kinney, která má kódové označení X-23 a jde o Wolverinův klon, který vytvořil ji doktor Zander Rice. 

 

Už chvíli se mluvilo o tom, že právě tohle je role, které se ujme Richard E. Grant, jenž před časem řekl, že si zahraje šíleného vědce. Až teď je to ale sichr a už je k dispozici nejen jeho oficiální foto, ale i pár dalších zajímavých informací. Zatímco Boyd Holbrook a jeho Donald Pierce mají Loganovi způsobovat trable v terénu, Rice bude tahat zpovzdálí za nitky a celá záležitost pro něj bude celkem důležitá. Nejen kvůli tomu, že chce zpátky X-23, ale především proto, že Wolverine v osmdesátých letech zabil jeho otce, když ho v X-Men: Apocalypse hrdinové pustili na svobodu a on za to vykydlil všechno, co mu přišlo pod ruku. Tenhle střet tedy podle všeho nebude osobní jen pro Logana, ale i pro jeho protivníka. Grant záporáky a magory umí, takže jsme na něj docela zvědaví. Zvlášť, když nejspíš opravdu nebude hrát obyčejného zloducha. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace