Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Knize džunglí 2 nás čeká Lví král


ikona
KarelR
jon favreaukniha dzunglilvi kral
Jon Favreau s předělávkami animáků jen tak nesekne. 

O nové verzi Lvího krále jsme na MovieZone zatím moc nepsali, takže... bude nová verze Lvího krále. Po úspěchu Knihy džunglí se jí ujal Jon Favreau, a správně tušíte, že se zrodí v počítačích stejně jako Kiplingova klasika. Technicky jí asi nemůžeme říkat hraná, protože se z jednoho herce v Knize džunglí dostaneme na nulu. Půjde tedy spíš o fotorealistický animák, který Favreaua kupodivu neodláká od Mauglího.

 

Co přesně to znamená? Sám Favreau potvrdil, že nejdřív natočí Knihu džunglí 2 a teprve potom se vrhne na Lvího krále. Po zkušenostech z dvou Iron Manů sice nevylučuje, že Simbu a spol. nakonec nepředá někomu jinému. Zatím ale plánuje náročnou pětiletku s oběma projekty, jež mají ambice na miliardové tržby a vstup do disneyovské síně slávy.

 

Přijde vám "hraný" Lví král jako dobrý nápad? Anebo nad tím spíš kroutíte hlavou? Favreau si je dobře vědom toho, že je animák stále v živém povědomí. 21. století si nicméně žádá jiné pojetí, takže chce slavné písničky představit nové (a vizuálně trochu náročnější) generaci diváků. Ať už to zní jako odvaha nebo zoufalství, jedno je jisté. Když se povedla Kniha džunglí, nikde není psáno, že nás za pár let nečeká zábavný a dojemný upgrade Lvího krále, který slavný příběh zase posune o kus dál.

---

Vytáhni v hospodě: Favreau chce při natáčení Lvího krále použít virtuální realitu. V podstatě bude ve VR brýlích chodit po digitálním place a (stejně jako na reálné lokaci) vymýšlet, jak nejlépe situovat chystanou scénu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace