Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Listopad 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Emilia Clarke buduje hollywoodskou kariéru. 

V listopadu se domácích nosičích žádné uberpecky neobjevily. Tak trochu jsem doufal, že tu budu doporučovat Hledá se Dory, zbytečnější animák ale v Pixaru už dlouho nenatočili. Pojďme se tedy mrknout alespoň na to ostatní.

 

Můj král
Vyšlo: 2. listopadu 2016
Cena: 248 Kč (DVD)

Na francouzské filmy normálně chodí celá redakce, zcela výjimečně jsme ale poslali do kina jen Rimsyho. Jak se mu Můj král líbil? V březnu tvrdil, že to je: "Řemeslně i obsahově poctivé, i když dost nepřekvapivé melodrama. Řada silných scén jen těžko vyvažuje přepálenou stopáž, přesto se jedná o kvalitní vztahovou podívanou se skvělými herci a pár zajímavými podněty k zamyšlení." Takže asi dobrý, těch 130 minut vás rozhodně trápit nebude. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Než jsem tě poznala
Vyšlo: 16. listopadu 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Emilia Clarke v Než jsem tě poznala omylem hraje pomatenou sedmnáctku, to mi nikdo nevymluví. Když se ale přes tuhle podivnost přenesete, dostanete příjemnou light verzi Nedotknutelných, která překvapí hlavně jasnou vizí a závěrem, jenž si naštěstí nebere servítky. Vlastně mě to bavilo o dost víc, než jsem zprvu čekal, takže si tuhle roztomilou červenou knihovnu klidně vpalte. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Učitelka
Vyšlo: 16. listopadu 2016
Cena: 268 Kč (DVD)

Rimsy podruhé, tentokrát na novém Hřebejkovi. Obvykle ho posíláme jen na špatné filmy, Učitelka je ale podle něj: "Funkční drama, které přináší minimum nového, ale ve své jednoduchosti je dostatečně jisté. Humorné momenty se samozřejmě vyskytují, ale většinu stopáže budete správně rozčarovaní ze všeho toho alibismu a pokrytectví. A to je správně." Ve finále tedy další domácí trefa, letos jich začíná být podezřele moc... (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Zhasni a zemřeš
Vyšlo: 23. listopadu 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Než se Zhasni a zemřeš dostalo k nám, radoval se z něj imf na zámořském výletě. Jeho hlášení znělo: "Poctivá prácička, která samozřejmě v samotném finále trochu ztrácí, protože najednou na nic není čas a všechno se musí rychle vyřešit a utnout, ale možná i ta definitiva je vlastně osvěžující. Nechceme milion pokračování a širší multiverse. Prostě se povedlo natočit dobrý horor podle zajímavého nápadu. Zazvonil zvonec a bubáka je konec." Co na to Hollywood? Už se samozřejmě chystá dvojka, takže koukejte co nejdřív dohnat jedničky, ať jste za pár let v obraze. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v listopadu vyšlo: Barva vítězství, Doba ledová: Mamutí drcnutí, Everly, Hra peněz, Hledá se Dory, Infiltrátor, Jak básníci čekají na zázrak, Jason Bourne, Kingsglaive: Final Fantasy XV, Krotitelé duchů, Legenda o Tarzanovi, Mike i Dave sháněj holku, Očista: Volební rok, Pan Dokonalý, Podfukáři 2, Rudý Kapitán, Sezn@mka, Šéfka, Vánoční Kameňák

Nashle u prosincového přehledu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace