Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Deadpoola má režiséra


ikona
KarelR
deadpooldeadpool 2ryan reynolds
Kdo Wadea Wilsona vrátí na velké plátno? 

Asi vám neuniklo, že Tim Miller opustil režijní sesli Deadpoola 2. Za jeho odchodem prý stály dohady s Reynoldsem o tom, jak film bude vypadat a kdo si v něm zahraje, načež se tým snů prostě rozpadl a Miller odešel točit sci-fi Influx. Fanoušci se na chvíli zasnili a chtěli jako náhradníka Quentina Tarantina. Foxové je však rychle vrátili do reality a nyní bylo potvrzeno, že najali Davida Leitche.

 

Koho? Samotné jméno vám asi nic neříká, Leitch je ale kaskadérský expert, jenž se sým kolegou Chadem Stahelskim úspěšně debutoval Johnem Wickem. Stahelski následně sám natočil dvojku, kterou uvidíme už 23. února 2017, a Leitch se vrhnul na špiónský thriller The Coldest City s Charlize Theron, jenž půjde do kin 14. září 2017. No a teď bude mít plné ruce práce s dvojkou Deadpoola, která potřebuje obsadit mutantí nováčky Cablea a Domino a co nejdřív zamířit na plac.

 

Foxové už prý shánějí režiséra i pro trojku, v níž se zřejmě objeví celý tým X-Force. Deadpool se tak opravdu stává středobodem celé značky a bude zajímavé sledovat, jestli se nějak zapojí i do (téměř nevyhnutelného) rebootu samotných X-Menů.

---

Vytáhni v hospodě: Výraznou členkou X-Force je Psylocke, jíž si v X-Men: Apokaplypsa zahrála Olivia Munn. Cable ji teoreticky může přivézt do současnosti, kdyby však měla debutovat až v Deadpoolovi 3 (tzn. kolem roku 2020), spíš počítejte s přeobsazením a tradiční ignorací časové linie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace