Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Kingsmana Robinem Hoodem


ikona
KarelR
robin hoodtaron egerton
V Summitu chystají další velkou sérii. 

Pokud jste včera kroutili hlavou nad drsným rebootem Zeleného sršně, dneska na tom budete podobně. V Summit Entertainment totiž hledali novou sérii, která by mohla kráčet v hitových šlépějích Twilightu a Hunger Games, a došli k Robinu Hoodovi. Jak? To nikdo netuší. Po Scottově verzi se ale očividně dočkáme toho samého v lehce omlazeném a (snad) svižnějším podání.

 

Co bude na nové adptaci nejzajímavější? Nejspíš obsazení. Robina si totiž zahraje Taron Egerton z Kingsmanů, Malého Johna Jamie Foxx, Willa Scarleta Jamie Dornan a Marianu Eve Hewson z lékařského dramatu Knick. Ne, vážně si nevymýšlím. Režírující Otto Bathurst (první tři díly Peaky Blinders) sehnal tuhle čtveřici do akčňáku, který má před sebou ještě spoustu marketingového kouzlení.

Summit sice přišel s tradičním "Robin Hood je dosud neviděným příběhem o tom, jak se Robin Hood stal legendou", po desítkách adaptací tomu ale snad nikdo nevěří. Film tak bude konkurovat spoustě oblíbených předchůdců, přičemž ho má spasit hlavně "neuvěřitelná choreografie soubojů". Radši nechci vědět, co si pod tím máme představit. Na originální přístup bych totiž dvakrát nesázel, Guy Ritchie ho právě aplikuje na Krále Artuše a po prvním traileru je z něj internet spíš rozpačitý.

 

Bude Robin Hood fungovat lépe? Samozřejmě by nám to nevadilo, už kvůli Egertonovi a Foxxovi. I když ho ale produkuje samotný DiCaprio (podobně jako Affleckovu novinku Pod rouškou tmy), do velkolepé premiéry v IMAX sálech, která proběhne 23. března 2018, tenhle projekt Summitu vážně nezávidíme.

---

Vytáhni v hospodě: Eve Hewson se momentálně pere o roli mutantí drsňačky Domino ve dvojce Deadpoola. Jejími konkurentkami jsou Lizzy Caplan, Mary Elizabeth Winstead, Sienna Miller, Sofia Boutella, Stephanie Sigman, Sylvia Hoeks, Mackenzie Davis, Ruby Rose a Kelly Rohrbach.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace