Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mission: Impossible 6 sejme Aquamana?


ikona
KarelR
mission: impossiblemission: impossible 6rebecca fergusontom cruise
Konečně víme, kdy se vrátí Ethan Hunt. 

Šestý díl Mission: Impossible měl být rychle realizovanou tutovkou. Série si poprvé nechala režiséra, protože si Cruise s McQuarriem (znovu) ohromně sedli, a hned kraje byl potvrzen návrat Rebeccy Ferguson do role Ilsy Faust. Pak se ale Cruise dohodl s Universalem na Mumii, za kterou dostane nevídaný balík (hlavně vysoká procenta ze zisku). A najednou mu došlo, že by mohl pořádně zmáčknout i Paramount.

 

Výsledek? V tuhle chvíli už se mělo natáčet, Cruise a studio ale upadli do složitých vyjednávání, která celou produkci zdržela. Nikdy to samozřejmě nevypadalo tak bledě, aby se mluvilo o rozchodu. A nakonec se všechno úspěšně vyřešilo (= Cruise dostal, co chtěl?), takže se v lednu vyrazí na plac.

Co má tahle historka společného s Aquamanem? K tomu se dostaneme nyní. Paramount totiž oznámil, že půjde Mission: Impossible 6 do kin 27. července 2018, čímž leze králi Atlantidy těžce do zelí. Dorazí tyhle blockbustery ve stejný den? Anebo někdo nakonec couvne? Ethan Hunt si jen těžko nechá líbit další odklad. Warneři tak musejí být zlostí bez sebe, protože s Aquamanem (na rozdíl od Flashe) nejsou žádné problémy a brzy má zamířit před kamery.

 

Vědí v Paramountu něco, co my ne? Doufejme, že tomu tak není. „Podvodní Dobyvatelé ztracené archy od Jamese Wana“ nás totiž celkem zajímají!

---

Vytáhni v hospodě: Paramount oznámil také premiéru Downsizing, nového filmu Alexandra Paynea, v němž se Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris a Jason Sudeikis budou zmenšovat a bojovat o zbytky přírodních zdrojů na Zemi. Téhle „ant-manovské“ taškařice se dočkáme 22. prosince 2017.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace