Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na předpremiéru Snowdena


ikona
Mr. Hlad
soutěž
Chcete vidět nový film klasika Olivera Stonea zadarmo a dřív než ostatní? Máme pro vás dvacet lístků na exkluzivní předpremiéru.  

Jméno Edwarda Snowdena vyvolává kontroverzi po celém světě. Pro jedny je hrdina, který odkryl praktiky tajných služeb, pro druhé zrádce, jenž podrazil svůj národ. Názor na něj si může udělat každý sám a třeba i v kině u dramatu Snowden, které ve čtvrtek vstupuje do českých kin. Edward Snowden byl voják, chtěl chránit svou zemi, nakonec ale skončil u tajné služby a zjistil, že tahle práce je o něčem trošku jiném, než si vysnil. A že si u ní člověk musí zašpinit ruce. Čím víc špinavostí viděl, tím víc mu bylo jasné, že musí pravdu vykřičet do světa. Za každou cenu. Režisér Oliver Stone, který má na kontě filmy jako JFK, Četa nebo Narozen 4. července, se nikdy politických témat nebál a rád pokládal nepříjemné otázky a hledal na ně odpovědi. Tentokrát mu s tím pomáhají Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley nebo Nicolas Cage. 

 

A vy si jejich společné dílo můžete vychutnat zadarmo. Ve spolupráci se společností Film Europe pro vás máme 10x2 lístky na předpremiéru filmového Snowdena. Ta se bude konat už tuto středu v 19:00 v pražském kině Cinema City Slovanský dům. Pokud byste dva lístky chtěli, tak stačí, když nám odpovíte na následující otázku: Jaký film vynesl Oliveru Stoneovi jeho vůbec prvního Oscara? Odpovídat můžete do středy do 12:00 na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ SNOWDEN. Vítěze budeme kontaktovat a jejich jména budou před vstupem do sálu napsaná na guest listu. Takže držíme palce. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace