Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Největší akční mlátičky spojí síly


ikona
Mr. Hlad
iko uwaistony jaa
Hvězdy Ong-Baku a The Raid se sejdou ve společném jim pomůže tvůrce jednoho z nejlepších akčňáků 21. století. Ano, jsme celkem zvědaví.  

Pokud vám někdy leze krkem, jak moc se věnujeme comicsovým filmům a jak se u nich někteří členové redakce mění z chladně uvažujících profesionálů na dětinské nadšence, tak vám můžu slíbit jednu věc. V příštích měsících a letech nejspíš dostanete dvojnásobnou porci, protože minimálně já s Imfem se hodláme v případě projektu s kouzelně béčkovým názvem Triple Threat proměnit ve fanboye největšího kalibru. Proč? Protože s trochou štěstí půjde o jeden z nejlepších akčních filmů posledních let. Zápletka je vandammeovsky primitivní. Hlavní hrdina se vydává z Asie do Mexika, aby tu našel svou bývalou ženu a syna, kterých se zmocnily drogové kartely. A všem rozbije hubu. 

 

Kvůli zápletce se ale na Triple Threat netěšíme, zajímají nás spíš tři jména před kamerou a jedno za ní. Mlátit se tu budou Tony Jaa, Iko Uwais a Tiger Chen. Hvězda Ong-Baku se díky poslednímu Rychle a zběsile a blížící se dvojce xXx začíná usazovat v Hollywoodu. Bouchač z The Raid tam zatím jen nakouknul, ale všichni víme, co umí na plátně předvést a ten poslední pán si zahrál hlavní roli v průměrném režijním debutu Keanu Reevese Muž taiči, kde ale předvedl, že se s ním jako s akční mlátičkou potenciálně musí počítat. Pokud si tihle tři na plátně budou zkoušet občas rozbít hubu a pak to dotáhnou do dokonalosti, nebo spojí síly proti záporákům, budeme spokojeni. Jo, jistě, existuje tu riziko, že za kamerou bude nějaký patlal ale... vlastně moc velké není. O režii se postará celkem neznámý Wang Xiaolie, akční scény bude mít ovšem pod dohledem Chad Stahelski, režisér Johna Wicka a člověk zodpovědný za bitky ve druhém a třetím Capovi a spoustě dalších filmů. Takže jo, těšíme se

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace