Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá akční bůh?


ikona
Mr. Hlad
raid
Režisér obou dílů The Raid plánuje film, ve kterém se možná obejde bez bojových umění. Ale krvavá jízda to asi bude stejně.  

Režisér Gareth Evans je mladší než většina redakce MovieZone, ale už teď jde o jednoho z režisérů, jejichž kariéru pečlivě sledujeme. A v akčním žánru to platí dvojnásob. Jeho Cesta bojovníka se vcelku povedla, ale až následující The Raid alias Zátah: Vykoupení byl hotový akční orgasmus a Iko Uwais krájející drogový gang v chodbách obřího baráku byl jednoduše boží. Evansovi to vyšlo i s ambicióznějším pokračováním a v plánu má i trojku, párkrát už ale řekl, že si na ni počkáme a že by si rád vyzkoušel i jiné věci. A teď víme jaké. 

 

Momentálně kutí thriller Apostle, jenž zní trošku jako variace na kultovní britský horor Rituál, většina světa však zná bohužel spíš zoufalý remake s Nicolasem Cagem. Příběh se bude točit okolo chlapíka, jenž musí odjet na odlehlý ostrov, kde sídlí tajemná sekta, jejíž členové mu unesli sestru a teď chtějí výkupné. Na místě však zjistí, že situace je o dost složitější. Vypadá to, že místo akční jízdy dostaneme horor, to však nemusí být nutně chyba, protože tenhle žánr si Evans vyzkoušel ve V/H/S 2 a jeho Safe Haven byla dost povedená věc. Hlavní roli v Apostle navíc nafasoval Dan Stevens, který se příští rok objeví v disneyovské Krásce a zvířeti a popularitu získal díky Panství Downton, my ho ale máme rádi hlavně díky výtečnému thrilleru The Guest. Tam ukázal,  že akční scény a likvidování vedlejších postav mu nedělají nejmenší problém, takže pokud mu Evans dá příležitost, mohlo by to být hodně zajímavé. Natáčení začíná v Anglii už v Březnu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace