Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny Depp míří do potterovského světa


ikona
KarelR
fantastic beasts and where to find themfantasticka zvirata a kde je najitharry potterjohnny depp
Objeví se už ve Fantastických zvířatech, co ho čeká dál? 

Wow. Akorát jsem dopsal článek o tom, že by se další díly Fantastických zvířat měly točit kolem Brumbála a Grindelwalda, a máme tu další megaboost celé kampaně. Ve filmu se totiž mihne samotný Johnny Depp, který bude mít velkou roli v dalších dílech. Koho přesně hraje? To zatím Warneři odmítají prozradit. Když si ale dáte dvě a dvě dohromady... musí to být Grindelwald, no ne?

NÁSLEDUJÍ POTENCIÁLNÍ SPOILERY!

 

Brumbálův blízký přítel, který se v roce 1899 proměnil v jeho největší nemesis (víc v čerstvém článku), se objeví na úplném začátku Fantastických zvířat. V úvodu filmu ale neuvidíme jeho tvář a dozvíme se jen to, že podniká nebezpečné útoky v Evropě, což povede hlavně ke spoustě novinových titulků. Zprvu se myslelo, že půjde jen o povinné příběhové pozadí. Pokud však Grindelwalda opravdu hraje Depp, je na tomhle screenu z úvodní scény on a Fantastická zvířata si právě dopřála mocný propagační finiš.

 
Johnny Depp jako Grindelwald???

Co přijde dál? Ohlášená čtyři pokračování začínají dávat čím dál tím větší smysl. A když si dá cameo Grindelwald, kde je psáno, že se za dva týdny neobjeví i pětačtyřicetiletý Brumbál? Pro tuhle roli by Warneři stoprocentně vybrali velkou hvězdu. Za pár dní tak možná budeme znovu valit bulvy a uznale kývat hlavou nad tím, že Warneři v cílové rovince tahají samá esa. Že máte osobní castingový tip? Šup s ním do diskuze, nový Brumbál bude zatraceně velká věc!

---

Vytáhni v hospodě: Fanoušci dokonce spekulují o tom, že je šéf amerických bystrozorů Percival Graves (Colin Farrell) ve skutečnosti Grindelwald. To už zní jako moc velká divočina, na jeho plakátu je ale přívěsek s Relikviemi smrti, takže by Graves mohl pro Grindewalda minimálně pracovat.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace