Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Cloverfield je na cestě


ikona
Mr. Hlad
cloverfieldj.j. abrams
Další film ze sci-fi série J.J. Abramse je blíž, než si myslíte. A tentokrát se podíváme do vesmíru.  

Když se před pár lety objevilo Monstrum alias Cloverfield, celkem nám to vyrazilo dech. Variace na godzillovskou destrukci přišla s neokoukaným vizuálem a spoustu chytrých nápadů, ale ačkoliv se o sequelu občas mluvilo, nedorazil. Respektive dlouho to vypadalo, že nedorazí. Komorní thriller Valencia si nikdo s Monstrem nespojil, ale když se přejmenoval na Ulice Cloverfield 10, bylo jasno. J. J. Abrams a režisér Dan Trachtenberg potajmu ukutili sequel, který byl úplně jiný než původní film, ale i tak se z něj vyklubal jeden z nejlepších thrillerů letošního roku. A tuhle hru na nejistotu se teď  Abrams rozhodl zopakovat, třetí film Cloverfield je totiž blíž, než si myslíte. 

 

Ačkoliv se o tom už delší dobu spekulovalo, teprve teď je jasné, že sci-fi God Particle (název se před únorovou premiérou nejspíš změní) je třetí Cloverfield. Tentokrát se podíváme do vesmíru na orbitální stanici, jejiž posádce se povede objevit něco, co zcela změní jejich pohled na život, vesmír a vůbec všechno. Jo, Abrams je zase tajemný, ale mělo by dojít na alternativní reality a hlavně na boj o život. Nigerijský režisér Julius Onah má za sebou zatím jen průměrně hodnocený thriller The Girl Is in Trouble a spoustu kraťasů, producent Abrams ale nejspíš ví, co dělá. A navíc nalákal i solidní obsazení, ojeví se David Oyelowo, Chris O´Dowd, Daniel Brühl nebo Elizabeth Debicki. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Rozpočet je deset milionů dolarů, takže čekejme spíš další Ulici Cloverfield 10 než druhé Monstrum. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace