Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu o zákulisí Marvelu


ikona
KarelR
marvelsoutěž
Chcete znát pikantérie z historie comicsového giganta? Není problém! 

Ve čtvrtek jde do kin Doctor Strange, fanoušky Marvelu ale v říjnu čeká ještě jeden důvod k oslavám. Nakladatelství Paseka totiž konečně vydává knihu Marvel: Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku, která líčí složitou a mnohdy ne moc hezkou historii slavné firmy. Sean Howe v tomhle lehce kontroverzní díle odhaluje řadu věcí, které by Stan Lee a jeho kamarádi raději drželi v tajnosti. A právě kvůli tomu prý jde o poutavé a často vyloženě fascinující čtení, jež udělá radost nejednomu superhrdinskému nadšenci.

 

Tady si můžete přečíst patnáctistránkovou ukázku z knihy a tady si jí můžete rovnou pořídit. Nejdřív ale zkuste štěstí v soutěži o dva výtisky, o které se můžete poprat přes soutěžní otázku: V jakém roce se poprvé objevila postava Doctora Strange?

Vaše odpovědi čekáme do konce týdne na mailu souteze@moviezone.cz (předmět musí znít: Soutěž Marvel), vylosovaní výherci budou přímo kontaktováni. Přejeme hodně štěstí, v téhle literární rvačce ho určitě budete potřebovat!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace