Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje parťačku Deadpoola?


ikona
Mr. Hlad
deadpool
Ryan Reynolds shání kolegyni/spoluvražedkyni do druhého Deadpoola. Zahraje si ji likvidátorka z Kingsmanů, nebo dcera Johna McClanea?  

Letošní překvapivý megahit Deadpool už se chystá na sequel a vzhledem k tržbám si můžou tvůrci dovolit lákat i známější jména. Do teď se řešil hlavně představitel Cablea, mutanta, který umí cestovat časem a na stránkách comicsů byl Deadpoolovým parťákem celkem často. Stephen Lang nakonec neměl čas a začalo se mluvit o účasti Kyla Chandlera, ale potvrzené není nic. Důležité však je, že v Deadpoolovi 2 uvidíme i Domino, mutantku, která dovede pracovat s pravděpodobností. Přeložte si to, jako že je největší klikař na světě a dovede například jedinou kulkou odpravit pět lidí jednoduše proto, že se dobře trefí. 

 

Momentálně je ve hře o roli šest hereček a dojde na známé tváře, i úplně nová jména. Casting už má za sebou (nebo brzy mít bude) Mary Elizabeth Winstead, jedna z mála hereček, které se dají akční role věřit, což ukázala v předělávce Věci, letos v Ulici Cloverfield 10 nebo jako dcera Johna McClanea ve čtvrté Smrtonosné pasti. Pak je tu Sienna Miller, ta má za sebou záporačku z G.I. Joe nebo gangsterku Po krk v extázi a šanci má i Lizzy Caplan, kterou jsme naposledy viděli ve dvojce Podfukářů

 

Není překvapením, že Ryan Reynolds s režisérem Timem Millerem zkusí zlákat i Sofii Boutellu z Kingsmanů a třetího Star Treku nebo chystané Mumie. Pak je tu Stephanie Sigman z dramatu Miss Balá, ale spíš ji asi budete znát jako mexickou krásku z úvodní scény bondovky Spectre. No a Sylvii Hoeks pravděpodobně nebudete znát vůbec, ale povedlo se jí urvat jednu z roli sequelu Blade Runnera. Jestli vyhraje některé z téhle šestice, nebo se bude hledat ještě další tvář, ví asi jen sami tvůrci. Každopádně tohle rozhodování Reynoldsovi celkem závidíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace