Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Říjen 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Dobré filmy, na které se moc nechodilo. 

Pokud jste došli k závěru, že se v říjnu na Blu-rayi servírují červnové filmy, je vaše matematika velice správná (zpoždění 4 měsíce se pořád drží). Minulý měsíc se tak vynořil rozjezd pravé letní nadílky, a jak za chvíli zjistíte, moc povedených kousků z ní bohužel nevypadlo.

 

Správní chlapi
Vyšlo: 19. října 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray)

Russell Crowe, Ryan Gosling, Shane Black a sedmdesátková detektivka s mrtvou pornohvězdou? Člověk by řekl, že na tom není co zkazit, a taky že není. Správní chlapi možná nejsou tak vytříbenou peckou jako Smrtonosná zbraň nebo Poslední skaut. Rozhodně se ale jedná o prvotřídní buddy movie, v níž není těžké obdivovat skvělé postavy, důkladně zamotaný scénář a nekonečnou šňůru hlášek. Tahle dvojka by si klidně mohla dát sequel. A už proto zamrzí, že jí většina lidí objeví až na domácích nosičích a v televizi. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Vzkaz v láhvi
Vyšlo: 21. října 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Oddělení Q na MovieZone řídí Rimsy a jeho verdikt nad Vzkazem v láhvi vás určitě nadchne: "Trochu odlišný, ale jasně nejlepší díl dánské detektivní trilogie. Série se ubírá směrem většího napětí a filmovosti, což jí prospívá, a vy budete známé dvojce policajtů fandit víc než dřív. Dobrá práce! (8/10)" Že jste si náramně oblíbili Ženu v kleci i Zabijáky? V tom případě by vás měla čekat další velká radost!

Koupit na FilmGame.cz

 

Warcraft: První střet
Vyšlo: 12. října 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray ve Steelboku), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray ve Steelbooku)

V Americe brutální propadák, ve zbytku světa solidně navštěvovaná fantasy... ale oznámení dvojky se na BlizzCon očividně nešetřilo. Už s ní tedy moc nepočítejte, což je vzhledem ke kvalitám prvního Warcraftu celkem škoda. Jistě, kdekdo v něm vidí jen další útrapný digifest, který marně parazituje na Pánovi prstenů. Já jsem však dostat svižnou akční podívanou, jíž by samozřejmě prospěl lepší scénář, jinak ale značku nakopla bez problému. Řada momentů je dokonce výborná a potěší hlavně nekompromisní čistění v hrdinských řadách. Vážně by mě tedy zajímalo, kam se tvůrci chtěli vydat, než orkové (na rozdíl od opic) bolestivě selhali. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v říjnu vyšlo: Alenka v říši divů: Za zrcadlem, Den nezávislosti: Nový útok, Dvojníci, Centrální inteligence, Jako ty, Kolonie, Muž, který poznal nekonečno, Oslněni sluncem, Želvy Ninja 2

Nashle u listopadového přehledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace