Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo shání holku


ikona
Mr. Hlad
han solostar wars
Kolem zásadní role v sólovce největšího frajera Hvězdných válek krouží hvězdy Šíleného Maxe a třetího Thora 

Za pár týdnů uvidíme v kinech Rogue One, první Star-Wars spin-off, ve kterém bude komando rebelů pod vedením Felicity Jones krást plány Hvězdy smrti. Že se jim to povede, to víme už pěkných pár let, ale stejně se těšíme. Stejně jako na film, v němž se podíváme na pašerácké začátky Hana Sola, největšího borce galaxie. Zatím sice netušíme, jak se film bude jmenovat, ale uvidíme ho v létě 2018 a ve stopách Harrisona Forda se pokusí jít neokoukaný, ale talentovaný Alden Ehrenreich a teoretizuje se, že se vedle něj objeví mladý Lando Calrissian, jehož by si mohl zahrát Donald Glover. A teď je potřeba začít shánět další tváře. 

 

Režiséři Phil Lord a Chris Miller teď vybírají herečku, která by se měla objevit po boku Hana Sola a nejspíš mu pořádně zamotá hlavu. Co bude zač, to netušíme, ale v Londýně se teď testovaly tři dámy, z nichž dvě už jsou celkem známé a třetí by brzy být mohla. Objevila se tu Tessa Thompson z Creeda, kterou uvidíme příští rok i ve třetím Thorovi, Zoë Kravitz z Šíleného Maxe a x-menovské První třídy, kde si zahrála Angel, a Naomi Scott. Tu uvidíme na jaře ve filmové verzi Power Rangers. Minimálně o těch prvních dvou můžeme říct, že to jsou šikovné a zajímavé herečky a navíc obvykle hrají ten typ postav, které mají hodně daleko k dámám v nesnázích. Snad se brzy dozvíme o jejich hrdince víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace