Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmový Batman má název


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdcdeathstrokejustice league
Jak se bude jmenovat první Affleckova batmanovská sólovka? A kdy se seznámíme s Deathstrokem? 

AKTUALIZACE: Takže zpátečka. Affleck tvrdí, že se netopýří sólovce říká The Batman jen interně, finální název se ještě nevybral.

---

Ben Affleck nemá špatný rok. Za chvíli je tu zajímavě vypadající Zúčtování, pak se můžeme těšit na gangsterku Pod rouškou noci a na jaře se herec, jemuž se před pár lety vysmíval celý svět, chopil role Bruce Waynea a zvládl to minimálně se ctí. DC a Warneři sice zatím nikdy nezvládli úplně naplnit divácká ani ekonomická očekávání, a po Batman vs. Superman se snaží fandy potěšit i oznámením rozšířené edice Sebevražedného oddílu (člověk by řekl, že by možná nebylo od věci zkusit natočit dobrý film hned napoprvé…). Je ale otázkou, jak dlouho jim to diváci ještě budou žrát, zklamaných hlasů je totiž pořád dost. 

 

Naštěstí je tu ještě batmanovská sólovka, v níž má Affleck nejen hrát, ale chopí se i režie, což u člověka, který má na kontě Argo, Město nebo Gone Baby Gone docela potěší. A teď už známe i název, který není nijak zvlášť originální - nový Batman totiž dorazí do kin v roce 2018 nebo 2019 pod názvem The Batman. To jste asi nečekali, že ne? Ale kreativitu si Warneři, doufejme, šetří jinde. Jisté je, že padouchem bude zabiják Deathstroke, což je vytuněný žoldák s léčivým faktorem, extrémně inteligentní, takticky schopný a smrtící s jakoukoliv zbraní. 

 

A podle všeho se s ním seznámíme o něco dřív, Zack Snyder totiž hodil na svůj Twitter fotku týkající se Ligy spravedlnosti a na stole se mu válí papíry s Deathstrokem. Dost pravděpodobně tedy Batmanův protivník dorazí už za rok. Není samozřejmě jisté jak moc si Sladea Wilsona užijeme, ale teoretizuje se, že si ho najme sám Lex Luthor (všimněte si plešaté kebule). Jesse Eisenberg v Lize spravedlnosti taky bude, takže nemožné to není. Jistotu však budeme mít až za rok v listopadu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace