Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad dostane rozšířenou verzi


ikona
KarelR
dcsuicide squad
Protože... proč sakra ne? 

"Něco nám zbylo, takže na Blu-rayi bude alespoň 10 minut vystřižených scén. Tenhle sestřih filmu je ale můj, žádný paralelní sestřih neexistuje. To, co šlo do kin, je režisérská verze."

Tahle slova vypadla z Davida Ayera v srpnovém rozhovoru pro Collider a režisér Suicide Squad následně dodal: "Právě to je nejtěžší na psaní, natáčení a stříhání filmu - člověku zbyde spousta sirotků, které miluje. Jsou to zárodky skvělých scén a dějí se v nich úžasné věci, ale film je diktatura, ne demokracie. To, že je něco cool, neznamená, že to patří do závěrečného sestřihu. Tempo filmu je vždycky nejdůležitější."

 

Ano, moudrá to slova. Takže vás určitě nepřekvapí, že studio Warner Bros. (očividně bez dlouhodobých plánů) oznámilo o 13 minut delší rozšířenou verzi Suicide Squad, která vyjde 15. listopadu. Do filmu se vrátí některé z dlouhé řady scén, jež se fanoušci snažili seskládat dohromady. A bude hodně zajímavé sledovat, jak se k situaci postaví Ayer, jemuž tenhle studiový tah rozhodně neusnadňuje život.

Proč se Suicide Squad vlastně nafukuje? Logicky se hraje o peníze, protože Jokerův comeback nedávno zaplul mezi 50 nejvýdělečnějších filmů všech dob a taktika "double dipu" fungovala u Batman vs. Superman. Tam rozšířenou verzi s chutí sestříhal sám Snyder, který jí navíc napálil (mimochodem takřka nepostřehnutelný) eRkový rating. O stejném postupu se ale u Suicide Squad zatím nemluví, nejspíš i proto, že ho Ayer smetl ze stolu v zářijovém rozhovoru pro Empire.

 

PODÍVEJTE SE NA NOVÝ TEASER ROZŠÍŘENÉ VERZE SUICIDE SQUAD

"Ze Suicide Squad by šel snadno udělat eRkový film - stačí přihodit dvakrát fuck a dát někomu cigaretu. To ale podle mě lidé od eRka nechtějí a tenhle film byl od začátku PG-13. Podobné rozhodnutí se prostě musí udělat předtím, než se vůbec začne natáčet." Takže... udrží se Warneři u PGčka, nebo nějak půjdou do eRka? A může přidaných 13 minut obhájit už druhé "spravování filmu" na domácích nosičích? Warneři tímhle u diváků nebudí zrovna velkou důvěru. Dokud ale DC adaptace vydělávají, proč mít od každé jen jednu verzi, hm?

---

Vytáhni v hospodě: O pokračování Suicide Squad stále nepadlo jediné (relevantní) slovo. A jak to tak vypadá, Ayera u případné dvojky moc nečekejte.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace