Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel odhalil pátý Infinity Stone


ikona
KarelR
avengersdoctor strangemarvelstrazci galaxie
Doctor Strange má u sebe další klíčový artefakt. 

První Kapitán Amerika nám představil Space Stone (aka Teseract). V Avengers debutoval Mind Stone (byl v Lokiho žezle a nyní ho používá Vision). Ve dvojce Thora se bojovalo o Reality Stone (aka Aether). A konečně ve Strážcích Galaxie se objevil Power Stone (aka Orb). Marvel tak do roku 2014 představil čtyři z šesti Infinity Stones, mocných artefaktů, které chce Thanos sesbírat do svojí magické rukavice. Pokud se mu to ve třetích Avengers povede, stane se nepokořitelným pánem vesmíru. Před touhle katastrofou nás ale čeká odhalení zbylých dvou kamenů, a jeden z nich už máme pěkných pár měsíců před očima.

Jedná se o Time Stone nebo o Soul Stone? Správně tušíte, že nás v Doctoru Strangeovi žádné lovení duší nečeká. Rozhodně ale dorazí hrátky s časem, které definitivně potvrdil nový TV Spot. Strange v něm pomocí zeleného kouzla odhání Mikkelsenova zákeřného padoucha. A ta barva není náhodná, protože má "Mister Doctor" na krku mocný přívěsek Eye of Agamotto se zeleným kamenem uvnitř.

Ano, Time Stone na světě. Už minulý týden ho víceméně potvrdil kostymér, s nímž si novináři pokecali na natáčení. Až nový spot ale předvádí i jeho používání, jež si Strange určitě pošetří na nejvypjatější chvilky. Proč se Time Stone dostane zrovna do jeho rukou? A jak moc se s ním ve filmu bude šermovat? To samozřejmě zjistíme až 27. října v kinech. Marvel nicméně přihodil do ohně další "nekonečné" polínko, a nezbývá než doufat, že z něj důmyslně vyždíme maximum.

---

Vytáhni v hospodě: James Gunn potvrdil, že ve druhých Strážcích Galaxie žádný Infinity Stone nebude. Soul Stone se tak musí objevit ve trojce Thora nebo až přímo ve trojce Avengers.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace