Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Září 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
Disney, Marvel a westernová drsárna. 

Září je na vyloženě povedené filmy poněkud chudé. Na pulty obchodů se dostaly jenom tři celovečeráky, které stojí doporučení, naštěstí tu ale najdete vyložené trefy. Kniha džunglí vážně pobaví všechny divácké generace. Třetí Kapitán Amerika je snad nejchválenějším letním popcornem. A Kosti a skalp nabízí mrazivý mix westernu a hororu, kterým vám možná přivodí nejednu bezesnou noc.

 

Captain America: Občanská válka
Vyšlo: 14. září 2016
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray), 628 Kč (3x DVD v kolekci), 1078 Kč (3x Blu-ray v kolekci), 1348 Kč (3x 3D Blu-ray+ 3x Blu-ray v kolekci)

Silná celkově i v detailech, obdařená smysluplnými dialogy i přehlednou akcí, zábavná i dojemná. Právě taková je Občanská válka, jedna z nejnabitějších a zároveň nejlepších marvelovek. Že jsou její kvality malým zázrakem? To si pište. Kdekomu by se tak obsáhlý film rozpadl pod rukama, bratři Russovi ale opatrně žonglují s postavami, nechávají vyniknout jejich výjimečnost a přihazují spoustu lahůdkových maličkostí, které by měly potěšit comicsové fanoušky i řadové diváky. Zkrátka je to obdivuhodná výhra, u níž zamrzí jen to, by v ideálnějším světě byla o něco štíhlejší a tudíž osobnější a vyhrocenější. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Kniha džunglí
Vyšlo: 7. září 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Loni disneyovci oslnili Popelkou, letos triumfují Knihou džunglí (a za rok snad to samé potká Krásku a zvíře). Nový Mauglí je sympaťák a jeho kámoši jakbysmet, takže vás tohle digidobrodružství vcucne a zhruba hodinu si ho užíváte plnými doušky. Pak bohužel přijde odbočka s opicemi a závěru filmu chybí nějaká důraznější tečka. I takhle vás ale čeká překrásný výlet do Kiplingova světa, za který Jon Favreau po právu sklízí ovace. Snad se mu to samé povede s chystaným Lvím králem. Tenhle technologický směr totiž očividně čeká velká budoucnost. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Kosti a skalp
Vyšlo: 28. září 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Loňský kanibalský western s Kurtem Russellem není pro slabší povahy. Ano, tímhle úslovím se ohání každý druhý horor, jen v málokteré žánrovce se ale krájí lidé vejpůl za dohledu nepříjemně statické kamery. Kosti a skalp se s tím jednoduše nepářou a na dvě hodiny vás zavedou do světa, v němž je podřezání tomahawkem docela milosrdnou rozlučkou. Dobře si tedy rozmyslete, jestli se na tuhle výpravu vydáte. Já chvílemi koukal skrz prsty a doufal, že to (už skvělému výkonu Matthewa Foxe) nebudu muset zděšeně vypnout. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v září vyšlo: Americká reportérka, Angry Birds ve filmu, Belmondo, Decibely lásky, Jak přežít single, Maggie má plán, Mallory, Návštěvníci 3: Revoluce, Pat a mat ve filmu, Policajt ze školky 2, Sousedi 2, Šéfka, Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa, Teorie tygra, X-Men: Apokalypsa, Zlo nikdy nespí

Nashle u říjnového přehledu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace