Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange míří za Avengers


ikona
KarelR
avengersdoctor strangemarvelspider-manstrazci galaxie
Natáčení začíná v listopadu a bude narváno… 

Ačkoliv se rozpůlená trojka Avengers tváří jako dva separátní příběhy (první nás čeká v květnu 2018, druhý v květnu 2019), blížící se natáčení by stále mělo zahrnout oba filmy. Russovi mají v rukách tak rozsáhlé obsazení, že by byl velký problém dostávat ho za pár let znovu na jeden plac. A tak se logistická noční můra pojede jen jednou a ve velkém, od listopadu 2016 do června 2017.

 

Kdo všechno se jí zúčastní? V tuhle chvíli jen málokoho překvapí, že dorazí všichni z druhých Avengers (i Loki a Nick Fury), a s ostatními postavami to bude podobné. Marvel vždycky přemýšlel dopředu, když tedy Benedict Cumberbatch potvrdil, že se brzy sejde před kamerou s Robertem Downeym Jr, Chrisem Hemsworthem, Elizabeth Olsen a Paulem Bettanym, nikoho to vyloženě nešokovalo.

Kromě centrální party se dočkáme i Winter Soldiera a také Strážců Galaxie, což pro změnu vyzvonil Vin Diesel, a v „Avengers 4“ by měla dorazit i Captain Marvel, která si těsně před nimi střihne sólový origin. Celkem jistá (i když přímo nepotvrzená) je pak i účast Ant-Mana (a Wasp?), Spider-Mana a Black Panthera. Trochu složitější je to ale s televizními superhrdiny, k nimž se filmové marvelovky jen tak nedostanou.

 

Russovi nedávno prozradili, že mají o Daredevila, Jessicu Jones, Luka Cagea nebo Punishera určitě zájem. Separování televizní sekce, kterou nemá pod palcem Kevin Fiege, ale tomuhle crossoveru velmi pravděpodobně zabrání. Mrzí vás to? Anebo jste rádi, že ve trojce Avengers nebudou úplně všechny představené postavy? Dejte vědět v diskuzi, s tímhle obsazením ještě bude solidní zábava.

---

Vytáhni v hospodě: Doctor Strange se před Infinity War nejspíš objeví ve třetím Thorovi. Fotky z placu odhalily, že se Thor a Loki vydají navštívit 177A Bleecker Street aka Strangeovo newyorské sídlo Sanctum Sanctorum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace