Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temná krimi z budoucnosti od režiséra Warcraftu


ikona
Mr. Hlad
duncan joneswarcraft
Režisér Warcraftu, Měsíce a Zdrojového kódu začíná příští týden natáčet novou sci-fi 

Duncan Jones letos poslal do kin Warcraft a jestli to byl úspěch, nebo neúspěch, případně jestli to byl dobrý či špatný film, to ať posoudí každý za sebe. Sám řekl, že by se na dvojku rád vrhnul, ale zatím ji nikdo neodklepl, a tak má čas věnovat se jiným projektům. O Mute mluví už celkem dlouho a nedávno dokonce přiznal, že to měl být jeho vůbec první film, ale šlo o až příliš ambiciózní projekt, a tak na něj došlo až teď. O tomhle sci-fi, které má být jakýmsi způsobem propojené s Jonesovým debutem Měsíc, se mluví už zkrátka dlouho, oficiální zelenou dostalo ale až teď a produkce se tak může rozjet na plné obrátky a kamery se zapnou už příští týden. 

 

A o co půjde? Sám režisér popisuje Mute jako variaci na legendární Casablancu. Děj se má odehrávat v polovině jednadvacátého století v Berlíně a točit se bude kolem Lea Beilera, němého barmana, jenž je ve městě z jediného důvodu – kvůli své lásce, ta však před nějakou dobou zmizela. Při jejím hledání se Leovi povede navštívit i odvrácenou stranu města, kde se dějí hodně ošklivé věci, a seznámí se se dvěma chirurgy, kteří jsou tak trošku podivní, ale možná, že by mu mohli pomoci. Otázka je, jestli jim může věřit. Hlavní roli nafasoval Alexander Skarsgard z Pravé krve a Tarzana, vážnější tvář si tu vyzkouší Paul Rudd a objeví se i Sam Rockwell, otázka je, jestli jako nový hrdina, nebo si zopakuje postavu z Měsíce. První concept art naznačuje, že bude na co koukat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace