Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se prequel Šíleného Maxe?


ikona
Mr. Hlad
charlize theronmad maxšílený max
Furiosa se prý vrátí sólo... 

Kdo by před pár lety čekal, že se Šílený Max skutečně vrátí? A kdo by si vsadil na to, že se z něj stane jeden z nejlepších filmů 21. století, který si nakonec odnese i šest Oscarů? George Miller vloni zkrátka dovedl posunout akční žánr o notný kus dál a směrem, jaký všechny překvapil. O sequelu se mluví už nějakou dobu. Původně byl v plánu film Furiosa, který by se zaměřil na postavu Charlize Theron a Miller měl připravené prý rovnou dva příběhy. Tom Hardy navíc přiznal, že má smlouvu hned na čtyři filmy, ale zatím se nic moc konkrétního neděje. Tedy až do teď. 

Podle australských novin The Herald-Sun se totiž začalo pracovat na Mad Max: The Wasteland, ačkoliv tenhle název už před nějakou dobou Miller označil za pracovní. Zajímavé ale je, že podle australských médií by mělo jít o prequel a točit by se měl právě kolem Furiosy. Co je na tom divného? Charlize Theron před nedávnem přiznala, že ona sama o filmu vůbec nic neví, ale tajnůstkářství je v Hollywoodu víc než běžné. Samotného Maxe bychom prý vyhlížet neměli. Nadšení ale raději klidněte, celé to je zatím spíš drb než informace, na kterou by se dalo spolehnout. I vzhledem k tomu, že Miller si prý před dalším Maxem chce natočit něco menšího. Snad se brzy dozvíme víc a budeme mít jasno, jestli se můžeme začít těšit, nebo dojde na další čekání. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Na Maxovi se podílelo přes 150 kaskadérů. Byli mezi nimi olympijští atleti i členové Cirque du Soleil

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace