Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová tvář pro Pacific Rim


ikona
Mr. Hlad
pacific rim
Kdo další se octne v bitce mezi gigantickými roboty a monstry z jiné dimenze?  

Papírově by sequel ke sci-fi Pacific Rim vzniknout neměl. Film stál hodně, utržil málo a kultovní podívaná se z něj taky nestala. Ale někdy to holt zkrátka vyjde. U dvojky se evidentně sází na to, že v Číně bude z filmu hit, protože právě tenhle trh minule jedničku zachránil od štemplu propadáku a napodruhé by se z Asie možná dalo vydolovat ještě víc. Gullerma del Tora nahradí Steve S. DeKnight, který bude celovečerně debutovat, ale jinak má na svém kontě třeba netflixovského Daredevila. 

 

Už nějakou dobu víme, že si hlavní roli zahraje John Boyega ze Star Wars, který by se měl ujmout role syna Idrise Elby, ale fandové pořád tak nějak čekají na to, kdo dorazí ze starých známých. Charlie Hunnam nedávno prozradil, že s jeho účastí počítat nemáme, protože má plný diář, a Ron Perlman zatím není oficiálně potvrzený, takže jistý je snad jen Max Martini. A bohužel to vypadá, že se neobjeví ani Rinko Kikuchi a pokud ano, asi to bude výrazně menší role. K Boyegovi a Scottu Eastwoodovi, který byl oznámený nedávno, totiž přibyla Cailee Spaeny, pro níž bude Pacific Rim: Maelstorm teprve první celovečerní film, ale rovnou si má střihnout hlavní ženskou roli. Jestli dorazí ještě někdo známější, netušíme, ale čas na hledání se tvůrcům krátí, točit se má v Austrálii a Číně už v listopadu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace