Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zloději zelených koní: Recenze

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Já si všiml, že ten trailer lidi hodnotí spíš negativně, ale fakt si myslím, že je zvládnutý dobře. Jako takto - není tradiční a to jak na české, tak "světové" rovině a koncepčně trochu ryje do všech zaběhnutých schémat. Imo je to ale minimálně zajímavé osvěžení, byť nevím, zda úmyslné, či náhodné.
Traileru v mých očích (a uších) pomáhá hrozně moc zvolená hudba a zvládnutý obrazový střih na ni.
Ten táhlý záběr jsem sice pochopil jako "parodii" na podobné záběry u jiných tvůrců, ale tak může to být jinak...

Tak jako tak, opět tu máme něco, co nevypadá vyloženě blbě a navíc mě to zaujalo. Což se moc často v minulosti nestávalo.
363188
Já si všiml, že ten trailer lidi hodnotí spíš negativně, ale fakt si myslím, že je zvládnutý dobře. Jako takto - není tradiční a to jak na české, tak "světové" rovině a koncepčně trochu ryje do všech zaběhnutých schémat. Imo je to ale minimálně zajímavé osvěžení, byť nevím, zda úmyslné, či náhodné. Traileru v mých očích (a uších) pomáhá hrozně moc zvolená hudba a zvládnutý obrazový střih na ni. Ten táhlý záběr jsem sice pochopil jako "parodii" na podobné záběry u jiných tvůrců, ale tak může to být jinak... Tak jako tak, opět tu máme něco, co nevypadá vyloženě blbě a navíc mě to zaujalo. Což se moc často v minulosti nestávalo.
0 0
reagovat

KARLOS

Budu s tebou nesouhlasit z hlediska kvality traileru. Snímku jsme v kině dělali velkou publicitu i přesto, že trailer spíše mohl diváky odlákat. Vzhledem k tomu, že se o film zajímám více než "běžný" divák, tak mě to samozřejmě neodláká, ale ten trailer opravdu nepracoval dobře a musím říct, že spíše na ploše dvou minut zanechává zvláštní pachuť. Film jsem viděl včera a přesně, jak jsem od Wlodarczyka očekával (po výborných Případech 1.oddělení), tenhle člověk ví, jak točit. Scény, které v traileru vyznívají strašně samoúčelně a zdlouhavě (např. moment, kdy jde hlavní hrdina po poli), mají ve filmu svoje důležité opodstatnění. Škoda, že se spíše kecá o s*ačce typu Prázdniny v Provence a pak se na tom lidi otáčí, jak špatnej je českej film a nezajdou si na "Zelené koně". Ale to je holt život 8)
363180
Budu s tebou nesouhlasit z hlediska kvality traileru. Snímku jsme v kině dělali velkou publicitu i přesto, že trailer spíše mohl diváky odlákat. Vzhledem k tomu, že se o film zajímám více než "běžný" divák, tak mě to samozřejmě neodláká, ale ten trailer opravdu nepracoval dobře a musím říct, že spíše na ploše dvou minut zanechává zvláštní pachuť. Film jsem viděl včera a přesně, jak jsem od Wlodarczyka očekával (po výborných Případech 1.oddělení), tenhle člověk ví, jak točit. Scény, které v traileru vyznívají strašně samoúčelně a zdlouhavě (např. moment, kdy jde hlavní hrdina po poli), mají ve filmu svoje důležité opodstatnění. Škoda, že se spíše kecá o s*ačce typu Prázdniny v Provence a pak se na tom lidi otáčí, jak špatnej je českej film a nezajdou si na "Zelené koně". Ale to je holt život *8)*
KARLOS
0 0
reagovat
Trochu mě mrzí, že na MZ má profil a trailer se slušným předstihem kupa českých věcí, co je zaměnitelných, či přímo špatných, ale tohle si muselo počkat až na Rimsyho recenzi...
Minimálně z traileru to vypadá náramně. Všechny ty klady, do vypsal Rimsy v recenzi, už jsou cítit na ploše dvou minut, JE to rozhodně jiné, než většina ostatních českých produkcí a bez problémů se to může zařadit do skupinky projektů jako Hepnarová, nebo Polednice.
Trailer je navíc skvěle řemeslně zvládnutý.
Takže jo, asi trochu mrzí, že Rimsy našel i něco horšího, ale doufám, že to nebude až tak extrémně bolavé. Škoda, že minimálně o traileru ví hrozně málo lidí i tady na MZ...
363123
Trochu mě mrzí, že na MZ má profil a trailer se slušným předstihem kupa českých věcí, co je zaměnitelných, či přímo špatných, ale tohle si muselo počkat až na Rimsyho recenzi... Minimálně z traileru to vypadá náramně. Všechny ty klady, do vypsal Rimsy v recenzi, už jsou cítit na ploše dvou minut, JE to rozhodně jiné, než většina ostatních českých produkcí a bez problémů se to může zařadit do skupinky projektů jako Hepnarová, nebo Polednice. Trailer je navíc skvěle řemeslně zvládnutý. Takže jo, asi trochu mrzí, že Rimsy našel i něco horšího, ale doufám, že to nebude až tak extrémně bolavé. Škoda, že minimálně o traileru ví hrozně málo lidí i tady na MZ...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se