Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se postaví Predátorovi?


ikona
Mr. Hlad
benicio del toropredatorshane blackstar wars
Koho láká Shane Black do filmu o slavných mimozemských lovích? Arnold by mohl mít oscarového následovníka 

Útěk scenáristy Posledního skauta a Smrtonosných zbraní k režii je nám zatím dost sympatický. Kiss Kiss Bang Bang byla fajn detektivka, Správní chlapi jsou zatím rozhodně v TOP 10 letošního roku. Shane Black momentálně chystá Doca Savage s Dwaynem Johnosnem, ale ještě před vypustí do kin legendárního zabijáka z vesmíru v The Predator. Ten bude mít premiéru začátkem roku 2018 a i když zatím nevíme o příběhu nic, Black naznačil, že by chtěl zkombinovat mysteriózní sci-fi, noir a něco jako Blízká setkání třetího druhu. Zní to zajímavě. Teď ještě sehnat hvězdu, ale možná, že tu už Black má. 

 

Nabídku zahrát si v The Predator totiž dostal Benicio del Toro, což je popravdě skvělá volba. Má Oscara za Traffic: Nadvládu gangů, příští rok se objeví ve dvojce Strážců Galaxie a jako záporák v osmých Star Wars, takže se o něm bude vědět, a v Sicariu ukázal, že mu drsňáci hodně sedí. Není to Arnold, což je dobře, protože kopírovat Arnolda by byla cesta do pekel, rozhodně ale působí uvěřitelněji než třeba Adrien Brody z Predátorů. Takže za nás palec nahoru. Smlouvu ještě del Toro nepodepsal, ale snad to dopadne. Zrovna jeho bychom celkem rádi viděli, jak jde ve stopách Dutch Schaeffera. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace