Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijďte oslavit 11. narozeniny MovieZone


ikona
Mr. Hlad
moviezoneoslava mz live
1. října slavíme jedenáct let a mezi gratulanty budou i Deadpool s Denzelem Washingtonem. Přijďte taky! 

Vloni na podzim jsme se rozhodli oslavit fakt, že MovieZone existuje už deset let, což je na internetu zatraceně hodně. A akce se minimálně z našeho pohledu povedla. Mohli jste si připomenout druhý Star Trek a parádní Kingsmany, v předpremiéře jsme promítali vynikající Sicario, došlo na MZ Live a na pódiu i na baru byla legrace s hercem a režisérem Jiřím Strachem. Nám se to zkrátka líbilo, vám podle všeho taky, a tak si tuhle akci zkusíme letos zopakovat.  

 

Jedenácté narozeniny se budou slavit v sobotu 1. října od 17:30 v pražském Bio Oko, stejně jako minulý rok. I tentokrát se můžete těšit na MZ Live a projekce dvou umělecky ne moc náročných, ale rozhodně zábavných filmů. Pustíme si jarní comicsovou pecku Deadpool, což je ideální film na podobnou fanouškovskou akci, ale ještě před tím se můžete těšit na novou verzi Sedmi statečných. Samozřejmostí bude i bar a účast všech redaktorů, které pravděpodobně v blízkosti toho baru najdete a všichni s vámi rádi proberou filmy, dění v Hollywoodu a vůbec cokoliv. Zkrátka by to mělo být minimálně stejně super jako minule a rádi vás tam uvidíme. Cenu jsme snížili na 250,-, což je míň než cena jednoho 3D lístku do IMAXu, takže stížnosti na drahotu nebereme a těšíme se na vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace