Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku Batmanovi?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleck
Bruce Wayne se ve své první nové sólovce postaví zabijákovi jménem Deathstroke. A my už víme, kdo si ho zahraje.  

To je fofr. Zatímco u Marvelu se obvykle snaží tajit postavy a herce do nejdéle a mlžit, jak jen to jde, u DC a Warnerů se s tím zdaleka tolik nemažou. Je samozřejmě otázka, jestli naschvál, nebo nemají zvládnuté PR, ale tenhle týden jsme se dozvěděli kdo bude záporák v batmanovské sólovce a dnes i jméno herce, který mu propůjčí tvář. Jen pro připomenutí – Batman tu narazí na Deathstrokea, celkem populárního zabijáka, který je nejen smrtelně nebezpčený se střelnými zbraněmi i v boji tělo na tělo, ale zatraceně mu to i pálí. Ve filmu se zatím ještě neobjevil, ale vidět jste ho mohli v seriálu Arrow, kde byl hodně fajn, stejně jako jeho představitel Manu Bennett. 

 

Ten samozřejmě tentokrát nedorazí, ale náhrada také není nezajímavá. Deadstrokea si totiž zahraje Joe Manganiello. Ten zatím neměl moc čas stát se hvězdou, ale v obou dílech Bez kalhot ukázal, že rozhodně má fyzičku a figuru na akční roli a celkem fajn byl i po boku Arnolda v propadáku Sabotáž. A že umí i hrát předvedl minimálně v seriálu Pravá krev. Zkrátka zajímavá volba nehledě na to, že s plnovousem i jako Deathstroke bez masky vypadá. U Warnerů s ním navíc nejspíš počítají dlouhodobě, Deathstroke a s ním i Manganiello se totiž málem objevili v Sebevražedném oddílu. Pod režijním dohledem Bena Afflecka mu ale možná bude lépe. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Manganiello si zahrál už v Raimiho Spider-Manovi, kde šikanoval Petera Parkera jako Flash Thompson. Byl to jeho herecký debut. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (41)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace