Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni nasadí nový tým


ikona
KarelR
josh boonenew mutantsx-men
Mutanti pořádně zacílí na náctileté publikum. 

Z X-Men: Apokalypsa se vyklubal druhý nejúspěšnější film s X-Meny (třetí, pokud vezmete v potaz Deadpoola). Kritici ale letošní blockbuster moc nepochválili a chybí mu i armáda nadšených diváků, takže se Foxové o budoucnost série právem bojí. O sequelu Apokalypsy se teď mluví dost mlhavě (prý se možná poletí do vesmíru, zelenou ani datum premiéry ale film nedostal), studio nicméně dupe na plyn jinde. A ne málo.

 

Trojka Wolverinea už je natočená, dvojka Deadpoola se aktivně píše a ve vývoji je i týmovka X-Force nebo Gambit s Channingem Tatumem, který ale znovu přišel o režiséra (Doug Liman šel raději točit Justice League Dark). Novým středobodem značky by pak měli být New Mutants, jež chystá tým zodpovědný za romanci Hvězdy nám nepřály. U psacích stolů tedy sedí Scott Neustadter a Michael H. Weber (jinak 500 dní se Summer, Kouzlo přítomného okamžiku nebo Papírová města) a za kameru usedne Josh Boone (jinak Stuck in Love). A jestli máte pocit, že Foxové sprintují naproti teenagerům, chápete tenhle tah zcela správně.

 

S mladou generací v Apokalypse to moc nevyšlo, takže si holt dáme druhý pokus. Jaké postavy u něj budou? Film se má docela držet comicsů, debut tudíž čeká telepatku Danielle Moonstar, vlkodlačí slečnu Wolfsbane, létajícího Cannonballa a démonickou Colossovu sestru Magik. Navrch se přitom zrebootuje Sunspot, který se mihnul už v Budoucí minulosti, a dojde i na energii vysávajícího mimozemšťana Warlocka.

 

Noví filmaři, nový supertým, světlé zítřky? Foxové v ně určitě doufají a už pomalu vymýšlejí, jak přesně se v New Mutants mihne Deadpool…

---

Vytáhni v hospodě: Neustadter s Weberem se nás brzy pokusí přesvědčit, že umí potěšit i starší ročníky. Napsali totiž pro Netflix romanci Our Souls at Night, v níž se objeví Robert Redford a Jane Fonda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace