Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liman natočí Justice League Dark


ikona
KarelR
dark universedcdoug limanjustice league dark
Batman se Supermanem dostanou nové kámoše. 

Foxové toho Gambita snad nenatočí. Studio se pořád kasá, že Channing Tatum v lednu vyrazí na plac, film teď ale (znovu) přišel o režiséra. Doug Liman (Na hraně zítřka) totiž utekl zpátky k Warnerům, kteří mu nabídli Justice League Dark. A jak to tak vypadá, obě strany si plácly.

 

Ano, velkou fantasy s Johnem Constantinem, Bažináčem, Deadmanem, Zatannou a démonem Etriganem původně chystal Guillermo del Toro (Warneří dokonce pořád vycházejí z jeho scénáře). Liman ji ale musí do velké míry překopat, aby splňovala nové plány, podle kterých se začlení do comicsového vesmíru od DC. Po Sebevražedném oddílu a Justice League tedy dojde na další týmovku. Akorát v ní bude, ehm, o něco víc nadpřirozena.

 

Na jednu stranu je super, že se Dark Universe (jak zní nový název filmu) hýbe kupředu. Na druhou ale půjde o další žonglování se spoustou postav, což při Limanově stylu pokus/omyl (pamatujete na Jumpera?) může dopadnout všelijak. Snad na plac dorazí nějaká hvězda, která by se podobně jako Tom Cruise ujala i produkce. Jinak nám nezbývá než doufat, že Liman spáchá další zázrak i bez ní.

---

Vytáhni v hospodě: Pokud máte doma blůčko Na hraně zítřka, určitě si pusťte 43 minut dlouhý dokument On the Edge with Doug Liman. Upřímnější zpověď o natáčení blockbusterů jen tak nenajdete (chaotik Liman tu většinu pre-produkce prostě hraje tenis) a budete mít ještě větší respekt pro Toma Cruise. Jen málokdo totiž umí ze svých spolupracovníků tak brilantně vyždímat maximum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace