Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Agatha Christie


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleck
Ben Affleck chystá novou verzi kriminálky podle divadelní hry královny detektivek 

Před deseti lety mu filmoví fandové i tvůrci nemohli přijít na jméno, dnes si může Ben Affleck dělat v Hollywoodu prakticky co chce. Má Oscara za Argo, stal se z něj Batman a v současné době je asi jediným důvodem, proč věřit v zářivou budoucnost DC Universe. Vedle Justice League se chystá i na batmanovskou sólovku, kterou má i režírovat, a jeho gangsterka z doby prohibice Live By Night se do amerických kin dostane v limitovaném počtu kopií ještě letos v prosinci, takže je jasné, že tu někdo má oscarové ambice. Takhle se restartuje kariéra. A Affleck si už si vybral další projekt, kde se obejde bez netopýřího kostýmu. A mohlo by to být zajímavé. 

 

Postará se totiž o novou verzi klasického krimi dramatu Svědek obžaloby, jehož původní verzi natočil v roce 1957 Billy Wilder a bylo z toho šest nominací na Oscara. Hlavním hrdinou byl advokát, jenž se rozhodl hájit válečného veterána obviněného z vraždy své známé. A samozřejmě tu došlo na spoustu zvratů, protože každý zúčastněný měl nějaké to tajemství. Svědek obžaloby byla adaptace divadelní hry Agathy Christie, takže není divu, že z toho vylezla jedna z nejlepších detektivek vůbec. Affleck se každopádně hodlá chopit režie a chce být i před kamerou, ale zatím není jasné, jestli si brousí zuby na roli advokáta, nebo jeho klienta. A bohužel ani netušíme, kdy by se mohlo začít natáčet. Zvědaví jsme však stoprocentně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace