Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelu unikla dvě velká tajemství


ikona
KarelR
avengersmarvelspider-manstrážci galaxie
Co je nového u Avengers 3 a Spider-Mana? 

Hollywoodská studia dnes musejí pečlivě vybírat, co se pokusí utajit až do premiéry filmu a z čeho udělají část kampaně. Občas tajnůstkaření krásně vyjde (Abramsovy sedmé Star Wars), občas se šeredně nevyplatí (Abramsův druhý Star Trek). Každopádně je ale ošemetné, protože se nebezpečí hrne ze dvou stran - od herců a od zákulisních zdrojů.

NÁSLEDUJÍ TAK TROCHU SPOILERY/VĚCI, KTERÉ MĚLY BÝT ODHALENY POZDĚJI

Pamatujete si, když Robert Redford prokecnul, že hraje ve dvojce Kapitána Ameriky záporáka? Marveláky to určitě mrzelo, a teď budou dvojnásob naštvaní na Vina Diesela, který na Facebooku prozradil, že se Strážci Galaxie opravdu zastaví v Avengers: Infinity War. Jistě, o Star-Lordově výletu na Zem se spekuluje už několik let a dá se říct, že byl víceméně jasný. Přesto je trochu škoda, že Diesel zazdil dozajista vymakané oficiální oznámení.

 

U Marvelu teď ale nebudou mít pohotovost jen kvůli Vinově upřímnosti. Daleko větším průšvihem jsou totiž články o tom, koho ve Spider-Man: Homecoming hraje disneyovská hvězdička Zendaya. Všechny oficiální materiály tvrdí, že jde o Peterovu spolužačku Michelle. Už dva velké weby nicméně hlásí, že je Michelle ve skutečnosti Mary Jane a že má být její identita odhalena až na konci filmu.

Osobně moc nechápu dvě věci. Zaprvé, jak to celé bude dávat smysl, a zadruhé, co Marvel vedlo k přesvědčení, že tak zásadní věc nepraskne. Oznámení na Comic-Conu, kde bylo obsazení Spider-Mana na pódiu, by dávalo mnohem větší smysl než rok riskování. Teď už je ale na rady pozdě a internetu jako tradičně zbývá jediné - překonat další vlnu haterů, kteří u nové MJ postrádají zrzavé vlasy a křišťálově bílou pleť.

 

Do situace už se dokonce stihnul vmíchat James Gunn, který si prý nepamatuje, jestli je Zendaya MJ nebo ne. Ať už ale kličkuje nebo vážně neví (!), řada fanoušků si po Heimdallovi v podání Idrise Elby a obsazení Tessy Thompson do role Valkyrie znovu trhá vlasy. Inu, že je to baví. Pokud za rok dorazí solidně hrající modelkoidní kost (jakože... kdo ví?), je snad jedno, jak přesně bude vypadat, no ne?

---

Vytáhni v hospodě: Pokud jste náhodou neviděli - tady je potvrzení Captain Marvel a společné focení obsazení Doctora Strange, Strážců Galaxie 2, nového Spider-Mana a Black Panthera. Banda ze třetího Thora se na Comic-Con nedostavila, protože v tu dob natáčela v Austrálii.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (94)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace