Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade Runner s Jokerem


ikona
Mr. Hlad
blade runnerdennis villeneuveharrison fordjared letojokerryan gosling
Jared Leto se objeví v nejočekávanější science fiction pecce příštího roku. Kde se na něj můžeme těšit?  

Denis Villeneuve nám ještě letos představí svoje zatím hodně zajímavě vypadající sci-fi Arrival, ve kterém se Amy Adams, Jeremy Renner a Forest Whitaker pokusí najít společnou řeč s mimozemšťany. Režisér Sicaria a Zmizení ale plánuje na příští říjen pokračování Blade Runnera. Kultovní sci-fi Ridleyho Scotta, v němž Harrison Ford jako Rick Deckard naháněl vraždící replikanty a filozofoval o tom, co je duše a kdo má právo na život, se dočká pokračování po pětatřiceti letech a točit se bude okolo Ryana Goslinga, který bude pátrat právě po Ricku Deckardovi. Těšíme se hodně. A teď máme důvod navíc. 

 

Gosling je sice dobrý herec, ale žádná extra hvězda a magnet na prachy, teď se však studiu povedlo sehnat další slavnou tvář. Novým kolegou Davea Bautisty, Robin Wright nebo Mackenzie Davis se totiž stal Jared Leto... a víc bohužel nevíme. Okolo druhého Blade Runnera je víc tajností než kolem mluvčí Michala Haška, ale Leto je pochopitelně známý tím, že rád a hlavně dobře hraje ne úplně obyčejné hrdiny. Jeho Jokera jsme si sice v Sebevražedném oddílu moc neužili, ale transsexuál z Klubu poslední naděje mu vynesl Oscara. Takže bychom hádali, že ho čeká role nějakého replikanta, u těch se dá vyblbnout dokonale. Očekávání je zase o chlup vyšší, snad to Villeneuve ustojí.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ridley Scott bude zodpovědný za námět, a tak tu bude uveden jako scenárista. Po padesáti letech! Svůj jediný film napsal v roce 1965 a šlo o kraťas Boy and Bicycle. Hrál v něm jeho brácha Tony. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace