Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parťáci pro Deadpoola?


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Kdo je nejnovějším kandidátem na roli Cablea, který bude dělat bordel po boku nejdržkatějšího superhrdiny sezóny?  

To, že se ve druhém Deadpoolovi objeví Cable, už víme nějakou dobu. Mutant, který umí cestovat časem a je to poměrně solidní drsňák, byl fanouškům slíbený už v potitulkové scéně jedničky a vzhledem k úspěchu Deadpoola má o roli zájem celkem dost herců. Mel Gibson nebo Keira Knightley, o nichž mluvil Ryan Reynolds, asi nedorazí, ale přihlásili se Dolph Lundgren nebo Ron Perlman. Fandové si vysnili Stephena Langa, který řekl, že by do toho šel, situace se však malinko zkomplikovala. Lang totiž nebude mít čas kvůli Avatarům, takže je asi ze hry, údajně se ale hodně uvažuje o tom, že by si Cablea zahrál Kyle Chandler. Předpokládám, že jméno vám moc neřekne, ale ksicht na fotce pod obrázkem by už mohl. Chandler vyhrál Primetime Emmy za seriál Světla páteční noci, ale zahrál si i ve Vlkovi z Wall Street, 30 minut po půlnoci, Argu, Zlomeném městě nebo Super 8. To už je fajn portfolio, ne? Na Cablea má i ideálně hranatou hlavu a pár týdnů v posilovně by z něj toho hrdinu udělat mohlo. 

 

Dorazí však i superhrdinka Domino, dáma, která byla součástí tajného vládního experimentu, díky němuž dovede manipulovat s pravděpodobností. Co to znamená? Když se bude pokoušet uhnout výstřelu z brokovnice, povede se jí to tak, že ji nezasáhne ani ťuk. Když na ni bude padat barák a ona bude chtít uskočit, skončí přesně na tom místě, kam nedopadne ani kus zdi. No a samozřejmě se umí rvát a prvotřídně střílet, akční scény s ní by tedy mohly být zajímavé. Ohledně obsazení také nevíme oficiálně nic, ale podobně jako u Chandlera platí, že i tady má studio favoritku, jejíž jméno padá poměrně často. A je jí Mackenzie Davis, kterou jste mohli vidět v Marťanovi, romantické komedii (Ne)zadaní a chystá se na dvojku Blade Runnera. Oficiální nabídku zatím nemá ani jeden z nich, tak uvidíme, jestli Foxové nebudou za pár týdnů muset začít hledat nanovo. 

--- 

Vytáhni v hospodě: U Deadpoola měl Ryan Reynolds slíbené peníze z tržeb. Na ruku dostal jen dva miliony dolarů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace