Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Světové války Z ulovila Davida Finchera?


ikona
KarelR
brad pittdavid fincherworld war z
Sequel půlmiliardového zombie hitu stále doufá v zázrak... 

AKTUALIZACE: Mysleli jste si, že je tohle párování dávno pasé? Kdepak! Fincher je ve finální fázi vyjednávání, a pokud se dvojce Světové války Z opravdu upíše, za pár týdnů by měla dostat zelenou a na jaře 2018 se půjde před kamery.

---

Pokud to náhodou nevíte, Vetřelec 3 byl pro Davida Finchera noční můrou. Jeho režijní debut studio zmasakrovalo natolik, že mu málem zničilo kariéru dřív, než nějakou měl (díky bohu za výbornou speciální edici!), a Fincher se od té doby velkým značkám a vůbec blockbusterům vyhýbá. Chvíli zvažoval disneyovku 20 000 mil pod mořem, nakonec ji ale kvůli „tvůrčím neshodám“ opustil. Takže je docela překvapením, že se teď motá kolem pokračování Světové války Z.

 

Fincher je prý na začátku vyjednávání, a jestli vám vrtá hlavou proč, odpověď je zcela jednoduchá – Brad Pitt. Hvězda Světové války Z už s Fincherem natočila tři filmy (Sedm, Klub rváčů, Podivuhodný případ Benjamina Buttona) a tihle dva si čas od času hledají další společný projekt. Původně se chtěli vrhnout na zmíněných 20 000 mil pod mořem, to ale neklaplo. A teď Pitt Fincherovi zavolal, protože musí vytáhnout z rejže pokračování svého zombie hitu.

 

Dvojku Světové války Z měl točit Juan Antonio Bayona, ten ale v lednu utekl k pokračování Jurského světa. Paramountu tak zbyly jen oči pláč a scénář Stevena Knighta (Peaky Blinders) je potřeba rychle upíchnout jinde. Ujme se ho Fincher? Bylo by to super, ale moc s tím nepočítejte. I když je premiéra v červnu 2017 dávno pasé, jen málokdo věří tomu, že se slavný perfekcionista upíše typickému studiovému sequelu.

---

Vytáhni v hospodě: Fincher u HBO chystal seriály Videosynchrazy, Utopia a Shakedown, všechny mu je ale zrušili. Jeho novým domovem je proto Netflix, kde po House of Cards točí detektivku Mindhunter s Charlize Theron.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace