Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tatum a jako mořská víla?


ikona
Mr. Hlad
channing tatum
Channing Tatum se po 22 Jump Street chystá na další osmdesátkovou klasiku. A tentokrát to bude ještě šílenější.  

Remakovat klasiky z osmdesátých let je hodně o hubu. Hate na Krotitele duchů se bude řešit asi ještě dlouho, o chystané seriálovém MacGyverovi se nemluví zrovna s nadšením a filmový A-Team totálně vyhořel. Na druhou stranu třeba takové 21 Jump Street ukázalo, že se k předělávkám dá přistoupit i trošku jinak a když jsou tvůrci šikovní, dovedou jim složit poklonu a zároveň si z nich i trochu utahovat. A může z toho vylézt hit i dobrý film. Teď je na řadě další osmdesátková klasika a na první pohled to vypadá, že i nová verze romantické fantasy komedie Žbluňk! zkusí bojovat o diváky tím, že bude originál trošku zesměšňovat. 

 

Pokud nevíte, o co jde, tak původní Žbluňk! natočil v roce 1984 Ron Howard a Tom Hanks se v něm zamiloval do mořské panny Darryl Hannah. V nové verzi se sejdou hvězdy 22 Jump Street Channing Tatum a Jillian Bell. Jo a je tu malá změna, lidskou roli fasuje Bell a Tatum bude mořský muž (nebo jak to mám sakra nazvat). Vylézt by z toho mohla sympatická volovina, Tatum tyhle role umí a Bell celkem slušně pracuje na tom, aby se o ní v komediálních vodách vědělo, o produkci se navíc postará mimo jiné i Ron Howard. Můžeme tedy doufat, že dostaneme přesně to, co fungovalo v Jump Street. Jen tam bude Tatum s ploutví. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Původní Žbluňk! to dotáhlo až na nominaci na Oscara za původní scénář. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace