Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Krotitelé duchů: Recenze

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
Par krat som sa zasmial je tem par dobrych hlasok a to je asi tak vsetko trosku sklamany.?)
381220
Par krat som sa zasmial je tem par dobrych hlasok a to je asi tak vsetko trosku sklamany.*?)*
0 0
reagovat
Tvl sracka roku je jasna. Neskutecne dementni nuda. A ty camea puvodnich hercu byly tragicky. Snad jen ten Ramis byl stylovej. Totalni odpad.
364071
Tvl sracka roku je jasna. Neskutecne dementni nuda. A ty camea puvodnich hercu byly tragicky. Snad jen ten Ramis byl stylovej. Totalni odpad.
0 0
reagovat

4/10

nelibil se mi pribeh, nelibily se mi camea, nelibilo se mi, ze jsem sam sebe pristihl, jak se nekolikrat divam na hodinky a zivam....

hate chapu - hodne zbytecny film....
360075
nelibil se mi pribeh, nelibily se mi camea, nelibilo se mi, ze jsem sam sebe pristihl, jak se nekolikrat divam na hodinky a zivam.... hate chapu - hodne zbytecny film....
4/10
0 0
reagovat
Tie camea su na tom filme to najhorsie
359868
Tie camea su na tom filme to najhorsie
0 0
reagovat
Kameo tam ma kazdy ex ghostbuster (co su medzi nami). Je to pozeratelne 6/10.
Grimsby je prvy film od 2009 teho (Bruno), ktory som vypol ked ten slon (ci hroch?) ejakuloval na ich tvare ked boli vo vnutry toho slona ci hrocha. Dovtedy som si myslel, ze so zebazaprenim dam. Ze sa na taku kktinu Mark Strong dal to mi hlava nebere.
359879
Kameo tam ma kazdy ex ghostbuster (co su medzi nami). Je to pozeratelne 6/10. Grimsby je prvy film od 2009 teho (Bruno), ktory som vypol ked ten slon (ci hroch?) ejakuloval na ich tvare ked boli vo vnutry toho slona ci hrocha. Dovtedy som si myslel, ze so zebazaprenim dam. Ze sa na taku kktinu Mark Strong dal to mi hlava nebere.
0 0
reagovat
Grimsby je slušná ko.ko.ti.na. Taky jsem se celkem bavil. Nové krotitelky mě vůbec nezajímají pokud tam není pořádné cameo :D
359873
Grimsby je slušná ko.ko.ti.na. Taky jsem se celkem bavil. Nové krotitelky mě vůbec nezajímají pokud tam není pořádné cameo *:D*
0 0
reagovat
"Asiati jako elfové"? Něco mi uniklo ve Warcraftu?

359744
"Asiati jako elfové"? Něco mi uniklo ve Warcraftu?
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Tak vsetci by sme boli radsej, keby novi Krotielia duchov nevznikli v zenskej verzii, s Feigom za kamerou a s Mellisou McCarthy pred nou, ze ano ;)
359736
Tak vsetci by sme boli radsej, keby novi Krotielia duchov nevznikli v zenskej verzii, s Feigom za kamerou a s Mellisou McCarthy pred nou, ze ano *;)*
Mr. Hlad
0 0
reagovat

m.a.t.t.

Já netvrdím, že by z toho Landisův scénář udělal lepší film, ale to, co jsem četl, byl sice fanservis, ale žral jsem mu to. A byly tam věci, na který se dá stavět a šikovný režisér by si z toho dokázal vyzobat to zajímavé. Jednoduše by bylo z čeho brát. Tady ne. Feig scenárista Feigovi režisérovi nedal nic, s čím by se dalo extra pracovat. Ten film je vlastně strašně obyčejný a minimálně to by Landisův být nemusel.
359732
Já netvrdím, že by z toho Landisův scénář udělal lepší film, ale to, co jsem četl, byl sice fanservis, ale žral jsem mu to. A byly tam věci, na který se dá stavět a šikovný režisér by si z toho dokázal vyzobat to zajímavé. Jednoduše by bylo z čeho brát. Tady ne. Feig scenárista Feigovi režisérovi nedal nic, s čím by se dalo extra pracovat. Ten film je vlastně strašně obyčejný a minimálně to by Landisův být nemusel.
m.a.t.t.
0 0
reagovat
čekal jsem obligátní Hladovo "tvůrci si na nic nehrajou", nebo "tvůrci ví, že od snímku moc nečekají"....a.....nic...huhůůů8):D
359721
čekal jsem obligátní Hladovo "tvůrci si na nic nehrajou", nebo "tvůrci ví, že od snímku moc nečekají"....a.....nic...huhůůů*8)**:D*
0 0
reagovat
Prečo to dávajú v kinách iba s dabingom? Pri animákoch to chápem, ale tu mi pointa akosi uniká. Teraz čakať na blučko... :-
359719
Prečo to dávajú v kinách iba s dabingom? Pri animákoch to chápem, ale tu mi pointa akosi uniká. Teraz čakať na blučko... *:-*
0 0
reagovat

6/10

je to ok
359709
je to ok
6/10
0 0
reagovat

Gorecki

Landis je v prvom rade precenovany scenarista bez akejkolvek inovacie. Kronika ciastocne vykradla Heroes, Victor Frankeinstein sa snazil byt nahradou za Riticheho Sherlocka Holmesa, American Ultra okopirovalo koncept serialoveho Chucka a Mr.Right zase do istej miery American Ultra. V tomto svetle nemam problem verit tvojej poznamke, o tom ze jeho scenar novych Ghostbusters bol fanservisom bez originalnych napadov. Bohuzial.

Film som kazdopadne zatial nevidel, ale az tak velky hate si fakt nezasluzi.
359706
Landis je v prvom rade precenovany scenarista bez akejkolvek inovacie. Kronika ciastocne vykradla Heroes, Victor Frankeinstein sa snazil byt nahradou za Riticheho Sherlocka Holmesa, American Ultra okopirovalo koncept serialoveho Chucka a Mr.Right zase do istej miery American Ultra. V tomto svetle nemam problem verit tvojej poznamke, o tom ze jeho scenar novych Ghostbusters bol fanservisom bez originalnych napadov. Bohuzial. Film som kazdopadne zatial nevidel, ale az tak velky hate si fakt nezasluzi.
Gorecki
0 0
reagovat
Schytává to každý film podobného ražení. Tady se sešlo jen více faktorů a jednou to praskne o něco více (a ten první teaser byl fakt otřesný).
Použít asiaty jako elfy mi přijde celkem logické.
359684
Schytává to každý film podobného ražení. Tady se sešlo jen více faktorů a jednou to praskne o něco více (a ten první teaser byl fakt otřesný). Použít asiaty jako elfy mi přijde celkem logické.
0 0
reagovat

Svarec


"Tohle mě vůbec nezajímá. Já ještě vlastně neviděl ani původní Ghostbustery."
He?
359672
"[b]Tohle mě vůbec nezajímá.[/b] Já ještě vlastně neviděl ani původní Ghostbustery." [link="https://i.ytimg.com/vi/1zdWC9rHWmk/hqdefault.jpg"]He?[/link]
Svarec
0 0
reagovat
Grimsby je sice strašná zhovadilost, ale já se u toho docela slušně bavil :D Tohle mě vůbec nezajímá. Já ještě vlastně neviděl ani původní Ghostbustery, takže to jde mimo mě.
359669
Grimsby je sice strašná zhovadilost, ale já se u toho docela slušně bavil *:D* Tohle mě vůbec nezajímá. Já ještě vlastně neviděl ani původní Ghostbustery, takže to jde mimo mě.
0 0
reagovat
No ty šíleně negativní reakce, které se snesly zrovna na tuhle premiéru mě taky docela udivují. Proč zrovna tenhle film? Takových zbytečných remaků tu bylo, takových nevtipných komedií....tak proč tenhle film? Melissa už jistě hrála v primitivnějších filmech.... Rád bych ale věřil, že je to otázka principu. Možná už lidem vážně leze krkem všechna ta korektnost kolem ať už rasová, nebo genderová. Vždyť to co se dělo letos na Oscarech bylo z našeho pohledu směšný, z pohledu lidí, kteří v tom "musí žít a pracovat" asi dost otravný a demotivující.

Mě je sice asi taky celkem fuk, jestli bude James Bond běloch nebo černoch - ale udělat asijského elfa, jen abyste si ho odškrtli v kolonce je úchylné.

Já teda žádné konkrétní "rasistické a nevhodné" komentáře nečetl, tak nevím jak moc to bylo za čárou... ale internet je stoka, takže se spíš divím proč teď? Proč tenhle film? A že tahle negace přetáhla i na ČSFD.... to fakt nechápu :)

Jak je možný, že vedle téhle nenávisti má ČSFD debilní Grimsby 69% - to je skoro na sociologickou studii :D

359660
No ty šíleně negativní reakce, které se snesly zrovna na tuhle premiéru mě taky docela udivují. Proč zrovna tenhle film? Takových zbytečných remaků tu bylo, takových nevtipných komedií....tak proč tenhle film? Melissa už jistě hrála v primitivnějších filmech.... Rád bych ale věřil, že je to otázka principu. Možná už lidem vážně leze krkem všechna ta korektnost kolem ať už rasová, nebo genderová. Vždyť to co se dělo letos na Oscarech bylo z našeho pohledu směšný, z pohledu lidí, kteří v tom "musí žít a pracovat" asi dost otravný a demotivující. Mě je sice asi taky celkem fuk, jestli bude James Bond běloch nebo černoch - ale udělat asijského elfa, jen abyste si ho odškrtli v kolonce je úchylné. Já teda žádné konkrétní "rasistické a nevhodné" komentáře nečetl, tak nevím jak moc to bylo za čárou... ale internet je stoka, takže se spíš divím proč teď? Proč tenhle film? A že tahle negace přetáhla i na ČSFD.... to fakt nechápu *:)* Jak je možný, že vedle téhle nenávisti má ČSFD debilní Grimsby 69% - to je skoro na sociologickou studii *:D*
0 0
reagovat
Tak ja neviem, asi som tu jediny, kto ten vychvalovany "scenar" od Landisa cital, pretoze islo o najstupidnejsi fanservice od zaciatku do konca bez akehokolvek noveho vkladu ci napadu, recyklujuci sceny, postavy, zaporakov a zapletku z prveho dielu, len je tam o jedneho bubaka navyse, ktory je v hierarchii vyssie ako Gozer. Strata casu.

Tento novy som este nevidel a ani v kinach neuvidim, kedze sa nepremieta ani jedna titulkovana kopia a komedialny timing hercov bolo asi to jedine, co by to mohlo zachranit.
359657
Tak ja neviem, asi som tu jediny, kto ten vychvalovany "scenar" od Landisa cital, pretoze islo o najstupidnejsi fanservice od zaciatku do konca bez akehokolvek noveho vkladu ci napadu, recyklujuci sceny, postavy, zaporakov a zapletku z prveho dielu, len je tam o jedneho bubaka navyse, ktory je v hierarchii vyssie ako Gozer. Strata casu. Tento novy som este nevidel a ani v kinach neuvidim, kedze sa nepremieta ani jedna titulkovana kopia a komedialny timing hercov bolo asi to jedine, co by to mohlo zachranit.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se