Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad sejme Strážce Galaxie


ikona
KarelR
dcstrážci galaxiesuicide squad
Za kolik by měl otevřít jokerovský comeback? 

Skvělé zprávy pro DC. Konečně. Batman se Superman si letos došli pro 872 milionů dolarů, což je úctyhodný balík, pořád ale zůstali za miliardovými (nebo dokonce vyššími) očekáváními. Podobný osud ale rozhodně nečeká Suicide Squad. Ačkoliv se totiž jedná o (veskrze) novou značku, už nyní se rýsuje přímo luxusní otvírák.

Kolik přesně? První odhady hovoří o 125 milionech dolarů za první víkend, optimisté přitom naznačují i 135 a víc. "Sebevražedný oddíl" tak bude zápolit přímo s Deadpoolem, jenž si v únoru došel pro 132 milionů a nyní přepočítá 782. Důležitější ale je, že určitě padne rekord Strážců Galaxie, kteří předloni v srpnu otevřeli za 94 mega.

 

Star-Lordova banda to nakonec dotáhla k parádním 773 milionům z celého světa. U Warnerů tak mohou pomalu začít slavit, protože urvou nejlepší srpnový otvírák a kdo ví, co se bude dít dál. Kampaň Suicide Squad je podchycená tak dobře, že na sociálních sítích drtí mnohem slavnější značky. David Ayer by tedy měl být hrdinou, který DC vesmír konečně nakopne správným směrem.

Inu... teď už jen dohlédnout na to, aby se po marketingu povedl i samotný film!

---

Vytáhni v hospodě: Ayer po Suicide Squad natočí fantasy detektivku Bright s Willem Smithem a Joelem Edgertonem. Půjde o zatím největší celovečerák od Netflixu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace