Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí další Saw?


ikona
Mr. Hlad
saw
Hororová série se po krátké pauze vrátí zpátky do kin. A vypadá to, že s ní přijdou i hodně zajímaví tvůrci.  

Asi nikdo nečekal, že hororová série Saw to po sedmém díle zabalí. Kvalita od jedničky už jen klesala a originální nápad, který z Jamese Wana udělal hvězdu, tvůrci vytěžili na maximum, ale pořád tu platila jednoduchá rovnice „malý rozpočet – slušné výdělky“. Popravdě si nepamatuji, kolik těch sequelů jsem viděl, natož o čem byly, každopádně v roce 2010 Saw 3D celou sérii uzavřelo, ale nedávno se začalo mluvit o restartu. Saw: Legacy by mělo dorazit v roce 2017 a  zatím nikdo nechce říct nic o zápletce, ani jestli půjde o sequel, remake nebo něco mezi tím. 

 

Scénář píší Josh Stolberg a Pete Goldfinger, kteří mají na svém kontě oba díly nových Piraní, ale mnohem  zajímavější jména padají v souvislosti s režií. Za kameru by se totiž mohli postavit Michael Spierig a jeho dvojče Peter. Jména vám asi nic neřeknou, ale vynikající sci-fi Predestination s Ethanem Hawkem si asi pamatujete, ne? Pokud by se tihle dva chopili režie, existuje slušná šance, že Saw: Legacy nebude jen další krvák, ale že to s tímhle oživením populární značky někdo myslí vážně a možná se nechce spokojit jen s dalším dojením peněz z diváků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace