Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororová ikona se vrací


ikona
Mr. Hlad
javier bardemmummytom cruiseuniversal
Frankensteinovo monstrum se vrací do kin. A zahraje si ho oscarová hvězda s patentem na nejlepší záporáky 

Universal tu svoji sérii o monstrech bere fakt vážně a vypadá to, že každý, kdo o sobě více či méně může tvrdit, že je hvězda, minimálně dostane nabídku, aby se stal nějakou tou hororovou ikonou. Příští rok uvidíme Mumii, ve které bude Sofia Boutella terorizovat Toma Cruise, mihne se tam i Russell Crowe jako Dr. Jekyll, Johnny Depp by se pak měl představit jako Neviditelný muž a nedávno jsme psali, že studio by rádo z Dwayna Johnsona udělalo Vlkodlaka. A to se ještě před pár měsíci uvažovalo o tom, že by Angelina Jolie mohla být nová Frankensteinova nevěsta

 

Okolo té poslední informace je teď trochu ticho, vypadá to ale, že Universal hodlá Frankensteina na plátna taky dostat. A taky s hereckou superhvězdou. Před kamerou bude blbnout držitel Oscara a jeden z největších profíků na záporáky Javier Bardem a pokud se ptáte, jestli bude hrát šíleného vědce Victora Frankensteina, nebo jeho monstrum, tak správně je možnost B. Bardema tak asi čeká tuna make-up a spousta akčních scén. Jméno režiséra nebo datum premiéry je samozřejmě ještě daleko, ale šeptá se, že monstrum by se mělo ještě před vlastním filmem objevit v menší roli v některém z už připravovaných projektů. Vůbec by nás tak nepřekvapilo, kdyby se Bardemovo cameo nacpalo už do Mumie. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Bardemovi údajně studio nejdříve nabídlo roli doktora Jekylla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace