Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Krotitelé duchů


ikona
KarelR
ghostbustersprvní reakce
Jak se kritici tváří na novou krotitelskou generaci? 

Snad žádný letošní film nesbíral takový hate jako Krotitelé duchů. Z rebootu komediální klasiky, do níž Paul Feig obsadit čtyři komičky, rupla žilka armádě fanoušků, kteří se začali chovat jako absolutní hovada. Situaci nepřidaly ani nevtipné trailery a vůbec slabší kampaň, pořád se ale čekalo na to hlavní - na samotný film, který přeci jen točil režisér Žen sobě a Špióna.

 

Jak to tedy dopadlo? Pokud alespoň trochu dáte na zámořské kritiky, Krotitelé duchů jsou ok. 17 recenzí sice tvrdí, že nás čeká přesně ta zbytečná, slaboduchá a nudná ptákovina, která se prodávala v trailerech. Pak tu ale máme 54 oponentů, kteří dostali pohodovou letní komedii, v níž skřípou až finální digiorgie.

 

Hodně se chválí obsazení, jemuž dle očekávání kraluje Kate McKinnon (yes!), a řada lidí potvrzuje, že se Feig vydal cestou "hláškuje se pořád, takže se člověk občas prostě trefí" (tzn. to samé jako u Špióna). Průměrný rating 6,5/10 tak docela sedí, a ačkoliv nevznikl nový žánrový milník, připravte se na standardní oddechovku, jíž asi kdekdo setře hlavně z principu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace