Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loví Justice League další hvězdy?


ikona
Mr. Hlad
batmancolin farrelldcjustice league
Kdo by se mohl objevit v comicsové týmovce po boku Batmana se Supermanem?  

Už je na čase si od těch Varů trošku odpočinout, nemyslíte? Po týdenním nášupu recenzí na novinky Jima Jarmusche nebo Xaviera Dolana už to nějakou comicsovou novinku potřebuje. Situace je vážná, takže vlastně ani moc nevadí, že všechny informace, které máme, pochází z jakéhosi ruského twitteru, studio ani nikdo z herců je nepotvrdil a ve výsledku může jít o kachnu. Na druhou stranu kdyby to vyšlo, určitě bychom se nezlobili. U Warnerů se nejspíš pořád ještě hádají o tom, jestli jejich Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti byl úspěch, nebo ne, každopádně spousta fandů je z něj nadšená a přibližně stejně velké množství lidí mluví o zklamání. Minimálně co se peněz týče se určitě čekalovíc a je otázkou, jestli chystána Justice League skutečně bude důstojnou konkurencí pro miliardové Avengers, nebo to s ní dopadne špatně. 

 

V každém případě víme, že se Batman, Flash, Wonder Woman, Aquaman a nakonec i Superman utkají se záporákem jménem Steppenwolf, který přijel na Zemi, aby tu našel tři takzvané Mother Boxy. O co jde, jste si mohli přečíst v Karlově starším článku. Steppenwolf by měl být digitální, ale teď se šeptá, že Warenři chtějí do Justice League zlákat další hereckou hvězdu, která by teoreticky mohla jejich padouchovi propůjčit přinejmenším hlas a vyblbnout se před zeleným plátnem ve studiu. A řeč je o Colinu Farrellovi. Ten má za sebou pár solidních komerčních průšvihů, nejspíš si ale napraví reputaci dalším filmem ze světa Harryho Pottera Fantastická zvířata a kde je najít, která k nám dorazí v listopadu. O jeho hereckých kvalitách žádné pochyby nemáme. Okolo Justice League se vedle Farrella motá i Michiel Huisman ze Hry o trůny nebo romance Věčně mladá, ani on však ještě není potvrzený. Každopádně vůbec by nám nevadilo, kdyby tihle pánové do filmového DC Universe naskočili. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace