Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Legenda o Tarzanovi


ikona
KarelR
první dojmytarzan
Jak se povedl návrat krále džungle? 

S Legendou o Tarzanovi to od začátku nevypadlo moc vesele. Natáčení sice skončilo už v říjnu 2014, na první upoutávku jsme ale museli čekat do prosince 2015 a nikoho neoslnila. Zbytek kampaně pak nebyl o moc lepší, a v tuhle chvíli se film za 180 milionů dolarů řítí k otvíráku 25-33 milionů (takže o něco víc než Warcraft). Nás ale stejně zajímala jediná věc - bude Tarzanův velký návrat povedený?

 

Inu, teď už víme, že se zázrak nekoná. Na Rottenech jsou sice 3 spokojené recenze, v nichž se hovoří o dobře vyvážené reimaginaci, zbylých 14 textů ale dští síru. Legenda o Tarzanovi je prý ve všech směrech matná, víceméně zbytečná a nemá moc zajímavé hrdiny. Jedna z nejhorších výtek přitom zní "i když je to první díl, působí to jako další sequel" a vzduchem dokonce létají přirovnání k Johnu Carterovi a Osamělému jezdci.

Takže... ačkoliv byl John Carter celkem fajn, začínáme se bát. David Yates zřejmě promrhal solidní herce i obří rozpočet a natočil další digiorgie, které skoro nikoho nezajímají. Snad tu šnůru jedniček a nul v srpnu zlomí Bourne a Suicide Squad!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace