Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se Policajt z Beverly Hills 4?


ikona
KarelR
eddie murphy
Dočká se Eddie Murphy pořádného comebacku? 

Kéž by se Eddie Murphy ještě někdy vrátil v plné komediální síle. Od jeho poslední výborné role (Dreamgirls) ale bohužel uplynulo 10 let, takže je pořádný comeback čím dál tím nereálnější. Jiskřičkou naděje byl seriálový Policajt z Beverly Hills, v němž se Murphy vrátil do role Axela Foleyho. Natočený pilot ale nikdy nespatřil světlo světa, což paradoxně vzkřísilo plány na čtvrtý film.

 

Kdy se ho dočkáme? To se zatím neví, Paramount ale na Policajta z Beverly Hills 4 najal Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha (režisérské duo zodpovědné za festivalovku Black). Jejich úkolem je vymyslet příběh, odmávnout scénář, který mají napsat Josh Appelbaum a Andre Nemec (Mission: Impossible - Ghost Protocol), a dohlédnout na to, aby všechno schválil i Murphy. Natáčet se přitom má ještě letos nebo na začátku roku 2017, takže se pánové nemůžou zrovna flákat.

 

Myslíte, že má Policajt z Beverly Hills 4 šanci uspět? Anebo vůbec nechápete, proč se o něj Paramount ještě snaží? Dejte vědět v diskuzi, tentokrát už se ho asi vážně dočkáme.

---

Vytáhni v hospodě: Seriálový Policajt z Beverly Hills se měl točit kolem Murphyho syna (Brandon T. Jackson) a jeho uvedení zabilo i to, že Murphy nechtěl být vedlejší postavou, ale jen "občasným návštěvníkem".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace