Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comics od tvůrce V zajetí démonů?


ikona
Mr. Hlad
conjuringjames wan
James Wan sice chystá Aquamana, ale v plánu má ještě jednu comicsovku.  

Sequel hororu V zajetí démonů potvrdil, že v tomhle žánru je James Wan naprostá jednička. Tvůrce Saw, Insidious a téhle duchařiny straší diváky s velkým úspěchem už pár let a i když má malé děsivé filmy evidentně rád, zkouší to i s velkými rozpočty. Jeho sedmé Rychle a zběsile bylo nejúspěšnější v sérii a za dva roky dorazí Aquaman s Jasonem Momoou, který má taky solidní ambice. Wanovi to ale nestačí a vedle hrdiny ze stáje DC hodlá na plátna přivést i méně známé comicsové jméno. Tedy méně známé pro nás, ale ne pro něj.

 

Malignant Man je totiž postava, kterou pro comicsový svět Wan pomáhal vytvořit a teď bude produkovat filmovou verzi. Hlavním hrdinou je Alan Gates, který umírá na rakovinu. Nebo si to alespoň myslí, jednoho dne ale zjistí, že to, co považoval za zhoubný nádor, je ve skutečnosti mimozemský parazit, který mu dává nadlidské schopnosti. Alan teď chce druhou šanci na život využít na sto procent a postaví se proti tajné společnosti, která ovládá celý svět. Zároveň však musí čelit i vlastní minulosti. Foxové se pokoušeli samozřejmě Wana ukecat i k režii, ale jeho diář je tak plný, že se o ni nakonec postará Brad Peyton, autor solidního San Andreas, i když ten je na tom co se volna týče úplně stejně. V plánu má sequel San Andreas, měl by režírovat třetí Cestu do středu Země a adaptaci hry Rampage, všechno mimochodem s Dwaynem Johnsonem. Kdy tedy Malignant Man dorazí, zatím nikdo netuší.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace