Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dámská zlodějská jízda nabírá hvězdy


ikona
Mr. Hlad
cate blacnhettjennifer lawrencesandra bullock
Ženská verze Dannyho parťáků láká čím dál tím zajímavější jména. Kdo bude krást po boku Sandry Bullock?  

Dělat spin-off Dannyho parťáků, kde budou místo mužských hvězd ženské, mi pořád připadá stejně zbytečné jako remake Krotitelů duchů s Kristen Wiig a Melissou McCarthy v hlavních rolích. Netvrdím, že to nebude fungovat. Jen prostě nevím, jestli svět něco takového potřebuje. Ale budiž. Garry Ross, režisér skvělého Pleasentville: Městečko zázraků a prvních Hunger Games, si každopádně myslí, že něco takového stojí za to natočit, do hlavní role zlákal Sandru Bullock a navíc ukecal i režiséra Dannyho parťáků Stevena Soderbergha, aby film produkoval. Takže by to s trochu štěstí mohlo být nakonec i zajímavé. Rossovi navíc evidentně dochází, že nesmí podcenit casting. V poslední MZ Live jsme mluvili o tom, že jednu z rolí by si mohla zahrát Cate Blanchett. A ta teď na nabídku oficiálně kývla, objevilo se ale několik dalších jmen, která stojí za pozornost.

 

Neoficiálně se kolem projektu motají Elizabeth Banks, Helena Bonham Carter a komička Mindy Kalig. Tyhle dámy už v Hollywoodu nemusí nikomu nic dokazovat a navíc si každá slávu vybojovala malinko jiným typem rolí, takže si do zelí nepolezou, což je u podobného projektu sakra důležité. Jestli nakonec na role i kývnou, snad zjistíme už brzy. Blbě to však vypadá s účastí Jennifer Lawrence. Ta má projektů tolik, že bude makat nejspíš pár let bez přestávky a její jméno se teď skloňuje i v souvislosti s novinkou režiséra Zprávaře a Sázky na nejistotu Adama McKaye, která se má točit okolo dámy jménem Elizabeth Holmes. Ta v devatenácti vymyslela revoluční způsob testování krve a její firma měla hodnotu několika miliard dolarů. A pak se ukázalo, že její metoda ne úplně funguje. Na druhou stranu Ross jí pomohl ke slávě a Lawrence bývá svým režisérům věrná, tak uvidíme. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace