Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock bude legendární hrdina


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonshane black
Tvůrce Posledního skauta a Správných chlapů jde do akce s Dwaynem Johnsonem 

V Hollywoodu asi není pracovitější hvězda než Dwayne Johnson. Za chvíli ho uvidíme v akční komedii Centrální inteligence, v listopadu dabuje disneyovku Moana a příští rok ho čeká osmé Rychle a zběsile, nové Jumanji a Pobřežní hlídka. Krom toho plánuje comicsovku Shazam! a spoustu dalších projektů. A teď oficiálně potvrdil i to, co se posledních pár týdnů šeptá. Z Dwaynea Johnsona se stane Doc Savage. A na plátna mu pomůže scenárista Posledního skauta a režisér třetího Iron Mana a aktuální pecky Správní chlapi Shane Black.

 

Ten se sice teď hodlá zabývat třetím Predátorem, ale spolu s Johnsonem se sejdou někdy na začátku roku, aby jejich Doc Savage stihl premiéru v roce 2018. A o co jde? Doc Savage je comicsový hrdina, jenž byl populární ve třicátých a čtyřicátých letech a sloužil jako inspirace pro Supermana. Pod dohledem svého otce a skupiny vědců z něj vyrostl silák, génius, dobrodruh, objevitel a doktor. A taky dost divný člověk. Díky své inteligenci a schopnosti poradit si v jakékoliv situaci moc nevycházel s lidmi a běžná sociální interakce mu dělala sakra velké problémy. A právě tenhle aspekt by ve filmu Black s Johnsonem nechtěli opomenout, jejich hrdina tak nebude klasický sympatický bouchač, ale trochu asociální pako s obrovskými bicáky. Možná vám to zní divně, ale třeba u Draxe ze Strážců galaxie to fungovalo skvěle a když na to bude dohlížet Black, není důvod se bát, že to u Doca Savage nevyjde.

--- 

Vytáhni v hospodě: Black chodil na univerzitu s Timem Robbinsem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace