Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se nový Bond


ikona
KarelR
007james bondtom hiddleston
Může se jím stát Tom "Loki" Hiddleston? 

Kolem pětadvacáté bondovky se dějí celkem zajímavé věci. Zatímco si půlka internetu šušká o tom, zda Daniel Craig reálně odchází nebo ne (zatím se nic nepotvrdilo), producenti řeší, jestli celou ságu nepřesunou pod křídla Warner Bros. V Sony z toho nemají velkou radost a začínají o ni tvrdě bojovat. Práce na příštím filmu jsou ale v každém případě daleko a reálně by se něco mohlo dít až koncem roku

Už nyní nicméně probíhají schůzky s potenciálními Craigovými náhradníky. Jedná o páku, která ho má přesvědčit k návratu? Anebo se s ním dál vážně nepočítá? Po Spectre není jeho pozice zrovna pevná, přestože Barbara Broccoli tvrdí, že se ho ještě nechce vzdávat. I tak se ale sešla s Jamiem Bellem a především s Tomem Hiddlestonem, který je asi nejžhavějším kandidátem na nového Bonda.

 

Regulérní pokračování Spectre, ve kterém by se mimochodem vrátil i Christoph Waltz (podepsal smlouvu na tři filmy), je každopádně čím dál tím větší sci-fi. Už proto, že loňský film stál minimálně o 50 milionů víc než Skyfall a vydělal o 200 milionů méně, což se nepromíjí ani v okolí miliardové mety. Spíš tedy počítejte s tím, že nastoupí nová krev, ať už jí bude Hiddleston nebo někdo jiný. Na herci tahle série ostatně nikdy nestála a možná je vážně čas na to, aby si Bond přestal hrát na dinosaura a začal zase sypat hlášky a balit nejnovější sexbomby!

---

Vytáhni v hospodě: Pokud máte chuť na špetku bondovské atmosféry, dejte si letošní minisérii The Night Manager, v níž se Tom Hiddleston snaží dostat překupníka se zbraněmi s tváří Hugha Laurieho. Sice tam "chybí" akce, ale jinak je to málem bondovštější než Bond...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace