Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harley Quinn, zabijáci a Shrek


ikona
Mr. Hlad
margot robbie
Hvězda Vlka z Wall Street a Sebevražedného oddílu bojuje s nájemnými vrahy a komediálními hvězdami.  

Málokterá mladá herečka má tak hezky nastartovanou kariéru jako Margot Robbie. Ve Vlkovi z Wall Street dokázala zaujmout svým herectvím i přes fakt, že divákům nabídla mnohem zajímavější věci než peprné dialogy a zajímavou postavu, výborný výkon odvedla i v komorní sci-fi Z for Zachariah a letos ji uvidíme v Tarzanovi a Sebevražedné oddílu. A pokud půjde všechno dobře, její Harley Quinn dostane i sólovku. Nedávno kývla i na Goodbye Christopher Robin, což má být životopis A. A. Milneho, autora Medívka Pú, jehož si zahraje Domhall Gleeson. Nás ale zajímá víc její další novinka Terminal

 

Ta se má točit okolo dvou nájemný vrahů, kteří dostanou zatraceně nebezpečný úkol, ale pokud ho přežijí, čeká je hodně velká odměna. Cestou za svým cílem však narazí na tajemnou ženu, která má s jejich misí společného víc, než se na první pohled zdá. A všem začne jít o krk. Robbie bude mít zajímavé spoluhráče. V rolích zabijáků se objeví talentovaný Max Irons a Brit Dexter Fletcher, který si letos odskočil k režii Orla Eddieho, ale dorazí i Simon Pegg a překvapivě komik a hlas Shreka Mike Myers, jehož jsme na plátně neviděli už zatraceně dlouho. Uvidíme, jak si ti dva poradí s thrillerem. A taky jak to celé zvládne debutující Vaugh Stein, který zatím jen dělal ve druhým a třetích štábech u filmů jako Světová vála Z nebo Sněhurka a lovec.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jedním z nejoblíbenějších filmů Margot Robbie je Pravdivá romance. Má sakra dobrý vkus. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace